Sähköinen asiointipalvelu Edlevo käyttöön Helsingin varhaiskasvatuksessa

Helsingin varhaiskasvatuksen maksupäätökset ja palvelunaikaiset päätökset näkyvät jatkossa sähköisessä asiointipalvelussa (Edlevo). Uusi palvelu avautuu kuntalaisille 8. huhtikuuta alkaen.
Sähköinen asiointipalvelu Edlevo otetaan käyttöön Helsingin varhaiskasvatuksessa. Kuva: Jefunne Gimpel
Sähköinen asiointipalvelu Edlevo otetaan käyttöön Helsingin varhaiskasvatuksessa. Kuva: Jefunne Gimpel

Helsingin kaupunki on luopumassa nykyisin käytössä asiointi.hel.fi-palvelun käytöstä, koska se on teknisesti vanhentunut.  

Sähköiseen asiointipalveluun (Edlevo) kirjaudutaan osoitteessa hel.fi/vakapalvelu tai Edlevo Appissä, joka on ladattavissa Google Play- tai App Store -sovelluskaupoista.  

Huoltajan tulee päivittää omat yhteystietonsa eli puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen sähköiseen asiointipalveluun (Edlevo), jotta kaikki maksupäätökset sekä palveluaikaiset päätökset päivittyvät sähköisinä asiointipalveluun. Näitä ovat muun muassa erityisen ja tehostetun tuen päätökset sekä kerhopäätökset. Palvelussa on nähtävillä myös mahdolliset aiemmat päätökset vuodesta 2013 lähtien.  

Asti-asiointipalvelu edelleen käytössä

Varhaiskasvatus- ja esiopetuspaikan hakeminen tapahtuu edelleen Asti-asiointipalvelussa (asti.hel.fi). Huoltaja saa varhaiskasvatuspäätöksen ja esiopetuspäätöksen edelleen Asti-asiointipalveluun.

Jos huoltaja hakee varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen paperisella hakemuksella, päätökset varhaiskasvatuspaikasta ja esiopetuspaikasta saapuvat sähköiseen asiointipalveluun (Edlevo).