Pormestarin asukasilta Oulunkylän, Patolan, Veräjämäen ja Veräjälaakson alueiden asukkaille torstaina 27.4.

Seuraava pormestarin asukasilta järjestetään torstaina 27. huhtikuuta kello 19 - 20.30 Oulunkylän yhteiskoululla. Tilaisuus on katsottavissa myös suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla.
Kuvassa Oulunkylän Seurahuone ja edustalla telttoja ja ihmisiä sekä Ogelin kyläjuhla -lippu.
Kuva: Kaarina Kukka Korkeaoja

Pormestari Juhana Vartiaisen isännöimässä asukasillassa Oulunkylän, Patolan, Veräjämäen ja Veräjälaakson alueiden asukkaat, Helsingin kaupungin edustajat ja yhteistyökumppanit kokoontuvat yhteisen keskustelun äärelle. Illan aikana asukkaat voivat kysyä ajankohtaisista asioista suoraan pormestari Vartiaiselta ja kaupungin toimialojen johtajilta. Kaupungin edustajat puolestaan pääsevät kuulemaan asukkaiden ajatuksia omasta asuinalueestaan.

Pormestarin asukasiltaa voi seurata suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla ja keskusteluun osallistua viestiseinällä lähetyksen aikana. Asukkaat voivat myös toivoa etukäteen aiheita käsiteltäväksi Kerro kantasi -kyselyssä, joka on kaikille avoin palvelu.

– Pormestarin asukasilta on hyvä tilaisuus yhteiseen keskusteluun ja tärkeiden asioiden esille nostamiseen. Kaikki kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan. Asukasiltaan voi osallistua paikan päällä tai seurata tilaisuutta ja esittää kysymyksiä etäyhteydellä Helsinki-kanavan lähetyssivun kautta, sen mukaan kumpi tapa itselle tuntuu parhaiten sopivalta, kertoo vuorovaikutuspäällikkö Titta Reunanen.

Kaksikielinen kutsu lähetetään kutsuttavien alueiden koteihin noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta.

Tilaisuudesta julkaistaan myöhemmin tallenne Helsinki-kanavalla.

Tapahtuma-aika: torstai 27. huhtikuuta kello 19–20.30 (pop up -tori kello 18)

Uutista päivitetty 24.4. (lisätty linkki ennakkovideoon)