Suoraan sisältöön

Pormestarin asukasillat

Pormestarin asukasilta Kannelmäessä ja Helsinki-kanavalla 29.10. klo 18.00-19.30

Syksyn pormestarin asukasilta käsittelee Kannelmäen ajankohtaisia asioita. Asukasilta järjestetään torstaina 29. lokakuuta kello 18.00–19.30.

Tilaisuuteen voi osallistua verkossa Helsinki-kanavalla: helsinkikanava.fi/asukasilta

Illan aikana oman kysymyksen Helsingin pormestari Jan Vapaavuorelle ja kaupungin asiantuntijoille voi lähettää samalta verkkosivulta. Lisätietoa viestien lähettämisestä löytyy alempaa.

Verkkotilaisuuden lisäksi Kannelmäen asukkkaat kutsutaan osallistumaan asukasiltaan Kannelmäen peruskoululla (Runonlaulajantien toimipiste, Runonlaulajantien 40). Ilmoittaudu tilaisuuteen peruskoululle 27.10. mennessä tästä linkistä.

Pormestarin asukasillan järjestelyissä noudatetaan valtioneuvoston päivittyvää koronapandemiaakoskevaa ohjeistusta. Tilaisuuteen koululla osallistuvien määrä on rajattu. Lisätietoa turvallisuusohjeista löytyy tekstin lopusta.

Lisätietoa asukasiltaan osallistumisesta koululla sekä tilaisuuden mahdollisista muutoksista tilaisuudenjärjestelyissä ilmoitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse.

Pormestarin asukasillan valmistelua varten kerätään KerroKantasi-verkkopalvelussa tietoa Kannelmäen ajankohtaisista aiheista. Kerro kaupungille kysymyksesi tai kommenttisi palvelussa. Jos haluat saada vastauksen kysymykseesi, osallistu asukasiltaan ja kerro se asiantuntijoille.

KerroKantasi-palvelu
kerrokantasi.hel.fi/asukasiltakannelmaki

Facebook
facebook.com/pormestarinasukasillat

Turvallisuusohjeet

Tulethan paikalle vain terveenä. Jos sairastut, peru osallistumisesi lyhyelläkin varoitusajalla ottamalla yhteyttä Anu Markkolaan anu.markkola@hel.fi. Peru osallistumisesi myös, mikäli lähipiirissäsi on sairausepäily. 

Kaikkien osallistujien on käytettävä hengityssuojainta tilaisuudessa. Tilaisuudessa ei tarjota hengityssuojaimia, vaan se on tuotava itse.

Muistathan vähintään 1-2 metrin turvavälin mahdollisuuksien mukaan toisiin osallistujiin. Olemme huomioineet turvavälien ylläpitämisen istumapaikkojen järjestelyissä.

Pormestarille ja kaupungin asiantuntijoille esitetään kysymykset mikrofonin kautta, jota kuljettavat kaupungin työntekijät. Osallistujien ei tarvitse koskea mikrofoniin. Kysymyksiä voi myös lähettää myös Helsinki-kanavan kautta tai osoitteessa https://viestiseina.fi/helsinki/messages.

Pidetään huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Käytäthän tilaisuudessa järjestäjän tarjoamaa käsidesiä. 

Riskiryhmään kuuluville suosittelemme tilaisuuteen osallistumista etäyhteydellä Helsinki-kanavan kautta

Kukin osallistuja arvioi tartuntariskinsä itse ja päättää tilaisuuteen osallistumisesta sen perusteella.

Viestiseinän käyttöohje

Asukasiltaan etäyhteydellä osallistuvat voivat lähettää kysymyksensä samalla verkkosivulla Helsinki-kanavalla, josta myös löytyy videolähetys illasta. Valitse Uusi-painike, ja sivulle avautuu tekstilaatikko. Voit myös halutessasi liittää viestiin kuvan.

Viestiseinälle lähetetyt kysymykset tarkistetaan ennen niiden julkaisua.

Viestejä voi myös lähettää osoitteessa https://viestiseina.fi/helsinki


Aiemmat asukasillat

Video pormestarin asukasillasta 30.1.2020 Hakaniemessä ja Sörnäisissä.

Asukasilloissa kaupunkilaiset ja kaupungin asiantuntijat eri aloilta keskustelevat alueen ajankohtaisista asioista ja tulevaisuudesta. Kutsu asukasiltoihin jaetaan postitse alueen asukkaille. Kaupunginosayhdistykset voivat pyytää asukasillan pitämistä alueellaan lähettämällä kirjeen pormestarille.

Asukasiltoja voi seurata suorana myös verkossa Helsinki-kanavalla. Asukasillat ovat katsottavissa myöhemmin Helsinki-kanavan videotallenteina.


Asukasillat 2020

30.1. Hakaniemi ja Sörnäinen,  katso video »

Asukasillat 2019 

31.10. Puistola ja Tapulikaupunki,  katso video »

2.5. Katajanokka,  katso video »

24.1. Pukinmäki,  katso video »

Asukasillat 2018

4.10. Alppiharju, katso video »

1.2. Myllypuro, katso video »

Asukasillat 2017

16.5. Laajasalo, katso video »

9.3. Maunula, katso video »

Asukasillat 2016

24.11. Munkinseutu, katso video »

29.9. Käpylä, katso video »

19.5. Töölö, katso video »

3.3. Roihuvuori, katso video »

Asukasillat 2015

19.11. Haaga, katso video »

17.9. Vartiokylä, katso video »

Katso vanhemmat videot Helsinki-kanavalta.26.10.2020 14:53