Myllypuron alueen sote-palvelujen asiakkaat näkevät ilta-ajat tärkeinä

Kiireettömiä ilta-aikoja on tarjolla arkisin normaalien aukioloaikojen jälkeen kello 16–20. Vastaanottoja iltaisin on Myllypuron alueen palveluissa esimerkiksi terveysasemilla, hammashoidossa ja fysioterapiassa.
Myllypuron terveysasema on osa terveys- ja hyvinvointikeskusta, joka toimii myös Kontulan ja Kivikon terveysasemilla.   Kuva: Virpi Velin
Myllypuron terveysasema on osa terveys- ja hyvinvointikeskusta, joka toimii myös Kontulan ja Kivikon terveysasemilla. Kuva: Virpi Velin

 Vastaajista 53 prosenttia näki tärkeänä sen, että itselle tai perheelle on mahdollista asioida sote-palveluissa myös iltaisin. Melko tärkeänä ilta-ajat näki jopa 81 prosenttia vastaajista. Tämä selvisi Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen asiakaskyselyssä, joka tehtiin tänä kevään

- On hienoa, että terveys- ja hyvinvointikeskus palvelee myös iltaisin. Varsinkin virka-aikaan työssäkäyville ja pienten lasten vanhemmille ilta-ajat helpottavat asiointia, totesi kyselyyn osallistunut asiakas avovastauksessaan. Ilta-aikoja käyttäneet asiakkaat ovat olleet pääsääntöisesti tyytyväisiä saamaansa palveluun.

- Kiitokset kaikille kyselyyn osallistuneille. Haluamme ottaa huomioon asiakkailta saadun palautteen. Saamme kyselystä suuntaviivoja, kun kehitämme terveys- ja hyvinvointikeskusten palveluja, kertoo projektipäällikkö Lars Rosengren.

Joulukuun asukasilta lähestyy

Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen seuraava kaikille avoin asukasilta järjestetään keskiviikkona 13. joulukuuta kello 17–18.30 Myllypuron seniorikeskuksessa osoitteessa Myllymatkantie 4.

- Tervetuloa jälleen mukaan! Asukasiltaan ovat tervetulleita kaikki alueen sotepalveluista kiinnostuneet. Viestimme asiasta lisää lähempänä asukasiltaa, Lars Rosengren kertoo.      

Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskus palvelee Itä-Helsingissä muun muassa Itäkeskuksen, Karhusaaren, Kivikon, Kontulan, Kurkimäen, Marjaniemen, Mellunmäen, Myllypuron, Puotilan, Puotinharjun, Roihupellon, Salmenkallion, Talosaaren, Ultunan, Vartioharjun, Vesalan ja Östersundomin asukkaita.