Kaupunki järjestää infotilaisuuden ja varaa soittoaikoja liittyen kulttuurin toiminta-avustusten hakemiseen

Sähköinen avustusjärjestelmä on uudistunut, ja taide- ja kulttuuriavustusten toiminta-avustuksia haetaan nyt ensi kertaa uudessa järjestelmässä. Hakijoille järjestetään aiheesta infotilaisuus elokuussa, minkä lisäksi kysymyksille varataan erillisiä puhelinaikoja.
Kulttuurin toiminta-avustusten hakemisesta järjestetään infotilaisuus keskiviikkona 14.8.24. Kuva: Marek Sabogal, N2 Albiino
Kulttuurin toiminta-avustusten hakemisesta järjestetään infotilaisuus keskiviikkona 14.8.24. Kuva: Marek Sabogal, N2 Albiino

Taide- ja kulttuuriavustusten toiminta-avustuksia haetaan elokuussa ensimmäistä kertaa uudessa avustusasioinnissa osoitteessa avustukset.hel.fi. Palvelusta löytyvät kootusti kaikki kaupungin eri avustukset, niiden kuvaukset ja hakukriteerit sekä hakemuslomakkeet.

Kulttuurin toiminta-avustusten hakemisesta järjestetään infotilaisuus keskiviikkona 14.8. kello 14–15.30. Tilaisuus pidetään etänä Teamsin kautta, eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Osallistumislinkin löydät toiminta-avustusten sivuilta.

Siirry kulttuurin toiminta-avustusten sivulle.(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Tilaisuudessa kerrotaan, miten hakeminen tapahtuu uudessa asioinnissa uusilla hakulomakkeilla. Saat myös tietoa haku- ja päätösprosessin muutoksista ja voit esittää kysymyksiä kulttuurin avustusvalmistelijoille. Tilaisuuden pääkieli on suomi, mutta voit esittää kysymyksiä myös ruotsiksi ja englanniksi.

Avustusten soittoajat ovat varattavissa

Lisätietoa hakemisesta saat myös kulttuurin avustusvalmistelijoilta, jotka ovat varanneet kalenteriinsa erillisiä puhelinaikoja erityisesti toiminta-avustuksiin ja uuteen avustusasiointiin liittyen. Valmistelijat ovat tavoitettavissa puhelimitse myös muina aikoina, mutta kyseiset ajat on varattu erityisesti toiminta-avustuksiin liittyville kysymyksille.

Katso soittoajat kulttuurin avustusten yhteystietosivuilta.(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Taide- ja kulttuuriavustuksia myönnetään Helsingissä tapahtuvaan yleisölle avoimeen taide- ja kulttuuritoimintaan. Avustuksilla tuetaan helsinkiläisille suuntautuvaa toimintaa, joka tuo ihmisiä yhteen taide- ja kulttuurisisältöjen äärelle sekä tarjoaa mahdollisuuksia kohtaamiseen tai vuorovaikutukseen. Toiminta-avustukset on suunnattu koko vuoden toimintaan helsinkiläisille rekisteröityneille toimijoille, joiden toiminta on jatkunut rekisteröityneenä vähintään yhden tilivuoden.