Helsingin Matkapalvelun verkkosivut uudistuvat

Helsingin Matkapalvelun verkkosivut uudistuvat toukokuun aikana. Uusilta sivuilta löydät tietoa Helsingin Matkapalvelun toiminnasta, matkojen tilaamisesta ja peruuttamisesta, palvelukanavista ja omavastuista. Sivuilta löytyvät myös jatkossa Helsingin Matkapalvelua koskevat ajankohtaiset uutiset. Sivuille pääsee samasta lyhytosoitteesta kuin aiemminkin: helsinginmatkapalvelu.fi.
Helsingin Matkapalvelun verkkosivujen ilme vaihtuu, mutta sivut löytyvät edelleen samasta osoitteesta.
Helsingin Matkapalvelun verkkosivujen ilme vaihtuu, mutta sivut löytyvät edelleen samasta osoitteesta.

Uudistuksen myötä sivujen ilme vaihtuu ja on yhtenäinen Helsingin kaupungin muiden sivustojen kanssa. Sisältöjen käyttäjäystävällisyyttä ja saavutettavuutta on pyritty parantamaan ja sivujen rakennetta selkeytetty, jotta tiedot ja palvelukanavat olisivat helposti asiakkaiden käytettävissä kaikilla päätelaitteilla. Sivut julkaistaan kolmella kielellä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Chat-palvelukanavan käytössä voi esiintyä uudistuksen aikana katkoja.

Yhdessä yhä toimivammat verkkosivut

Verkkosivujen sisältöjä on laadittu yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa ja niissä on huomioitu kaupungin toteuttamissa asiakkaiden käyttäjäkyselyissä ja työpajoissa esiin nousseita palautteita. Sivujen toimivuutta tullaan testaamaan myös Matkapalvelun asiakkaiden kanssa myöhemmässä vaiheessa. Julkaisun jälkeen sivujen sisältöjä kehitetään jatkuvasti esimerkiksi asiakkailta tulevan palautteen pohjalta.

Helsingin Matkapalvelun uusista sivuista toivotaan asiakaspalautetta, jota voi antaa sähköpostitse helsinginmatkapalvelu@hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman) tai soittamalla: 09 231 23 002(Linkki aloittaa puhelun).