Miten haluaisit asioida sosiaali- ja terveyspalveluissa?

Mitä mieltä olet terveysasemien aukioloajoista? Haluaisitko saada neuvolapalveluja toimipisteessä vai verkossa? Pitäisikö sosiaalipalveluja olla pienissä palvelupisteissä ympäri kaupunkia vai muutamassa laajan palveluvalikoiman toimipisteessä? Kerro näkemyksesi itsellesi tärkeistä palveluista 15.11.2022 mennessä ja auta meitä suunnittelemaan parempaa palveluverkkoa!
Mies hymyilee kameralle.

Kyselyssä voit ottaa kantaa yhteen tai useampaan palveluun. Vastausten perusteella saamme kokonaiskuvan siitä, mitä eri-ikäiset asukkaat eri puolilla Helsinkiä toivovat sosiaali- ja terveyspalveluilta. Kysely toistetaan jatkossa vuosittain. 

Hyödynnämme vastauksia Helsingin sosiaali- ja terveyspalvelujen suunnittelussa.  

”Sosiaali- ja terveyspalvelut ovat helsinkiläisiä varten. Kysymme asukkaiden toiveita ja tarpeita, jotta osaamme sijoittaa ja mitoittaa palvelut oikein. Tavoitteenamme on, että palvelut ovat helposti saavutettavissa ja käytettävissä”, sanoo tilapalvelupäällikkö Carl Slätis. 

Voit vastata kyselyyn suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, arabiaksi, somaliksi tai venäjäksi. Vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Vastaukset analysoidaan ja raportoidaan niin, ettei niistä voi tunnistaa yksittäistä vastaajaa. 

Siirry kyselyyn tästä(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)