Kaunissaaren ja Pihlajasaaren mökit, huvilat, saunat ja puuteltat varataan Varaamosta

Suositut Kaunissaaren mökit ja puuteltat sekä Pihlajasaaren kokoushuvilat ja saunat tulevat pian kaikkien helsinkiläisten varattaviksi Varaamo-palveluun.
Punainen mökki Kaunissaaressa.
Kuva: Maarit Hohteri

Kaunissaaren mökit ja puuteltat ovat varattavissa Varaamo-palvelun kautta tiistaista 2.huhtikuuta 2024 kello 10 alkaen. Pihlajasaaren kokoushuviloiden ja saunojen varaaminen alkaa keskiviikkona 3.huhtikuuta 2024 klo 10 alkaen

Kaunissaaren mökit ja puuteltat

Sipoon saaristossa sijaitseva Kaunissaari soveltuu retkeilyyn, telttailuun ja kalastukseen. Saaressa on kallioisia ja kivikkoisia rantoja sekä upeita hietikoita. Kaunissaareen pääsee yhteysaluksella tai omalla veneellä. Saaressa on keittokatoksia sekä ravintola ja kesäisin kävijöitä palvelee myymälävene.

Kaunissaaressa on Varaamon kautta varattavissa seitsemän mökkiä ja kolme puutelttaa. Voit tehdä varauksen 2.4.2024 klo 10 alkaen. Mökit ja puuteltat ovat varattavissa 27.5.-1.9.2024 välisenä aikana. Mökkien varausaika on maanantaista sunnuntaihin. Puutelttojen varausaika alkaa kello 12.00 ja päättyy seuraavana päivänä kello 10.00. Varauskalenterista valitaan vain varauksen aloituspäivä. 

Pihlajasaaren kokoushuvilat ja saunat

Pihlajasaari sijaitsee Hernesaaren edustalla, noin 10 minuutin merimatkan päässä. Saareen on vesiliikenneyhteys Merisatamasta ja Ruoholahdesta. Saaren luonto koostuu kallioista, metsiköistä, lehtomaista sekä kallio- ja hiekkarannoista. Monipuolinen luonto, hyvä sijainti ja toimivat palvelut ovat tehneet Pihlajasaaresta helsinkiläisten suosituimman kesäsaaren.

Pihlajasaaressa on varattavissa kaksi kokoushuvilaa ja kaksi saunaa. Voit tehdä varauksen 3.4.2024 klo 10 alkaen. Pienimuotoisiin juhliin ja kokouksiin soveltuvat huvilat ovat varattavissa päiväkäyttöön klo 10–21 (27.5. – 1.9.2024). Saunavuorot ovat varattavissa tiistaista sunnuntaihin (1.6.−1.9.2024).

Varauksen tekeminen onnistuu helposti Varaamo-palvelussa

Varaamo on Helsingin kaupungin digitaalinen tilavarauspalvelu, josta kaupunkilaiset voivat varata julkisia tiloja ja laitteita omaan käyttöönsä.  Siirry Varaamoon(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Varaamo on täysin uudistunut. Uusi Varaamo-palvelu toimii toistaiseksi osoitteessa tilavaraus.hel.fi. Tuttu osoite varaamo.hel.fi otetaan takaisin käyttöön, kun siirtyminen uuteen varausjärjestelmään on valmis.

Kirjautuminen Varaamo-palveluun on muuttunut. Uuteen Varaamoon kirjaudutaan vahvaa tunnistautumista käyttäen eli esimerkiksi pankkitunnuksilla. Sisäänkirjautumisen yhteydessä luot itsellesi Helsinki-profiilin, jos sinulla ei sellaista vielä ole. Suosittelemme, että kirjaudut Varaamo-palveluun etukäteen ja luot itsellesi Helsinki-profiilin. Näin toimien nopeutat varauksen tekemistä.

Mökit ja saunat ovat erittäin kysyttyjä. Suuret kävijämäärät voivat tilapäisesti ruuhkauttaa tilavarauspalvelun. Pahoittelemme etukäteen mahdollisia ongelmia varauksen tekemisessä.

Varaustilanne voi muuttua. Jos haluat pysyä ajan tasalla mahdollisista peruutuksista, tarkista varauskalenteri säännöllisesti.