Katajanokalla alkaa laaja katutyö 29. toukokuuta

Urakassa uudistetaan valaistus-, sähkö-, raitiotie- sekä televerkkoa. Valaistus uusitaan LED-valaisimiksi koko urakka-alueella. Työ vaikuttaa liikenteeseen ja pysäköintiin useilla kaduilla. Työn arvioidaan valmistuvan vuoden loppuun mennessä.
Työalue kartalla. Alue ulottuu kaduille Satamakatu, Linnankatu, Vyökatu, Merikasarminkatu, Laukauskuja, Puolipäivänkatu, Amiraalinkuja, Amiraalinkatu, Matruusinkatu, Merisotilaankatu, Matruusinkuja ja Laivastokatu.

Urakan aikana raitiolinja 4:n liikennöintiin Merikasarminkadulla tulee kolme viikon mittaista katkosta. Ne ovat 19. kesäkuuta alkavalla viikolla (vko 25), 10. heinäkuuta alkavalla viikolla (vko 28) sekä 7. elokuuta alkavalla viikolla (vko 32). Raitioliikenteen reittimuutoksista tiedottaa tarkemmin HSL(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun). 

Töillä on vaikutusta myös moottoriajoneuvo- , jalankulku- sekä pyöräliikenteeseen alueella, mutta ennen kaikkea pysäköintiin. Pysäköintipaikkoja poistuu käytöstä kultakin urakka-alueen kadulta silloin, kun siellä tehdään kaivu- tai viimeistelytöitä. Ne pysäköintipaikat, joita ei ole töiden vuoksi välttämätöntä pitää poissa käytöstä, avataan pysäköinnille arki-illoiksi ja viikonlopuiksi.

Työn sujuvan etenemisen kannalta on tärkeää, että siirtokehotuskylttejä noudatetaan.