Karhupuiston kesäkukkatalkoot järjestetään jälleen 6. kesäkuuta

Kallioon saadaan taas kesäksi kukkaloistoa, kun Karhupuiston yli 2500 taimea sisältävä kukkaistutus toteutetaan. Kaupunkilaiset pääsevät auttamaan istuttamisessa, sillä osa kukista istutetaan talkoilla. Istutustalkoot järjestetään tiistaina 6. kesäkuuta 2023 kello 15 alkaen. Saavu paikalle ajoissa – tapahtuma kestää niin kauan, kunnes kaikki taimet on istutettu.
Karhupuiston perinteikkäät istutustalkoot on järjestetty vuodesta 1997.  Kuva: Reija Jousjärvi
Karhupuiston perinteikkäät istutustalkoot on järjestetty vuodesta 1997. Kuva: Reija Jousjärvi

Tapahtuma on kaikille avoin ja soveltuu koko perheelle. Ohjelmassa on kesäkukkien istuttamisen lisäksi musiikkia. Tarjolla on myös pientä talkooevästä ja juotavaa.

Staran puutarhurit opastavat istutuksissa, joten et tarvitse aiempaa kokemusta kesäkukkien istuttamisesta. Kaupunki lainaa istutusvälineet. Myös hanskoja on tarjolla, mutta omat hanskat on hyvä ottaa mukaan, jos sellaiset omistat.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon – riittää, kun saavut paikalle. Istutetaan yhdessä Helsingin hienoin kesäkukkaistutus!

Helsingin kaupunkiympäristön toimiala järjestää talkoot yhdessä Staran, Kallion kulttuuriverkoston ja Kallion seurakunnan kanssa. Karhupuiston perinteikkäät istutustalkoot on järjestetty vuodesta 1997.