Karhupuiston kesäkukkatalkoot järjestetään jälleen 11. kesäkuuta

Kallioon saadaan taas kesäksi kukkaloistoa, kun Karhupuistossa toteutetaan yli 2500 taimea sisältävä kukkaistutus. Kaupunkilaiset pääsevät auttamaan istuttamisessa, sillä osa kukista istutetaan talkoilla. Istutustalkoot järjestetään tiistaina 11. kesäkuuta 2024 kello 16 alkaen. Tapahtuma kestää niin kauan, kunnes kaikki taimet on istutettu.
Karhupuiston perinteikkäät istutustalkoot on järjestetty vuodesta 1997. Kuva: Armi Koskela
Karhupuiston perinteikkäät istutustalkoot on järjestetty vuodesta 1997. Kuva: Armi Koskela

Tapahtuma on kaikille avoin ja soveltuu koko perheelle. Ohjelmassa on kesäkukkien istuttamisen lisäksi musiikkia. Tarjolla on myös pientä talkooevästä ja juotavaa.

Staran puutarhurit opastavat istutuksissa, joten et tarvitse aiempaa kokemusta kesäkukkien istuttamisesta. Kaupunki lainaa istutusvälineet. Myös hanskoja on tarjolla, mutta omat hanskat on hyvä ottaa mukaan, jos sellaiset löytyy.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon – riittää, kun saavut paikalle. Tehdään yhdessä Helsingin hienoin kesäkukkaistutus!

Helsingin kaupunkiympäristön toimiala järjestää talkoot yhdessä Staran, Kallion kulttuuriverkoston ja Kallion seurakunnan kanssa. Karhupuiston perinteikkäät istutustalkoot on järjestetty ensimmäisen kerran vuonna 1997.