Ilmastoteot teemana kaikille avoimessa Sustainable Cities -keskustelufoorumissa

Kolmas Sustainable Cities Discussion Forum järjestetään perjantaina 26. toukokuuta kello 9–10.30. Kestäviin kaupunkeihin ja YK:n Agenda 2030 -toimintaohjelmaan keskittyvän tapahtuman teemana on SDG13-tavoite eli ilmastoteot. Tilaisuus on englanninkielinen.
Tapahtuman puhujat ovat (vas.) Iina Oilinki, Juhana Vartiainen, Mia Malin, Tuuli Kaskinen, Kunal Sen, Edwin Moses Sitati ja Aditya Bahadur.  Kuva: Helsingin kaupunki / Helsingfors stad / City of Helsinki
Tapahtuman puhujat ovat (vas.) Iina Oilinki, Juhana Vartiainen, Mia Malin, Tuuli Kaskinen, Kunal Sen, Edwin Moses Sitati ja Aditya Bahadur. Kuva: Helsingin kaupunki / Helsingfors stad / City of Helsinki

Sadat maat ja kaupungit ympäri maailmaa ovat sitoutuneet saavuttamaan YK:n Agenda 2030:n kestävän kehityksen tavoitteet. Vuoteen 2030 on vielä aikaa, mutta matkan varrella on hyvä tarkastella, onko edistystä tapahtunut. Tule kuulolle Sustainable Cities -keskustelufoorumiin, niin tiedät tarkemmin!

Keskustelufoorumisarjan takana ovat Helsingin kaupunki ja YK-yliopiston WIDER-instituutti, jotka toteuttavat tämänkertaisen tilaisuuden yhteistyössä Aalto-yliopiston ja Helsingin yliopiston Kestävyystieteen instituutin (HELSUS) Sustainability Science Days -tapahtuman kanssa.

Puhujina kuullaan johtavaa ilmastokestävyyden tutkija Aditya Bahaduria ja useita muita paikallisen, kansallisen ja kansainvälisen tason asiantuntijoita.

YK-yliopiston WIDER-instituutin johtaja Kunal Sen ja Helsingin pormestari Juhana Vartiainen toimivat tapahtuman isäntinä ja avauspuhujina.

Kaikille avointa tilaisuutta voi seurata Helsinki-kanavalla.