Avustushaku hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen sekä sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen avustuksiin aukeaa 1. huhtikuuta

Helsingin kaupunginhallitus ja sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunta myöntävät avustuksia Helsingissä toimiville järjestöille, yhdistyksille ja säätiöille, joiden toiminta tukee voimassa olevan kaupunkistrategian ja kaupunginvaltuuston hyväksymän lakisääteisen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen suunnitelman tavoitteiden toteutumista. Pelastustoiminnan avustukset kohdennetaan järjestöille, joiden toiminta kytkeytyy onnettomuuksien ehkäisyyn, pelastustoimintaan tai väestönsuojelun edistämiseen Helsingin kaupungissa.
Ihmisiä kävelyllä pitkospuilla talvella.
Kuva: Marianne Saviaho.

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen sekä sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen avustusten haku alkaa 1.4.2023 ja päättyy 2.5.2023 kello 16.

Avustushausta järjestetään infotilaisuus Teamsin välityksellä 23.3. kello 17. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua. Tapahtuman tiedot ja osallistumislinkki löytyvät täältä(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Talouskoulutusta avustuksia hakeville järjestöille

Helsingin kaupungilta avustuksia hakeville järjestöille tarjotaan myös talouskoulutusta. Talouskoulutus järjestöille pidetään 14.3. kello 17 kaupungintalon Tapahtumatorilla (Pohjoisesplanadi 11–13). Talouskoulutukseen voi ilmoittautua 6.3.2023 mennessä täällä(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) Tilaisuus lähetetään suorana myös Helsinki-kanavalla osoitteessa www.helsinkikanava.fi(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)  Helsinki-kanavan katselulinkki lähetetään ilmoittautuneille. Tallenteen voi katsoa myös jälkikäteen. Tapahtumailmoitus(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

 

Lisätietoa hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen sekä sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen avustuksista ja avustuskriteereistä

Tilaa Helsingin kaupunginkanslian järjestöyhteistyön uutiskirje täältä(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)