Ajankohtaista: Helsinki ja korona – toimi näin, jos epäilet saaneesi koronavirustartunnan

Helsinki tarjoaa neuvontapalveluja kaupunkilaisille ja on perustanut koordinaatioryhmän ohjaamaan koronavirustoimenpiteitä kaupunkitasoisesti.

Kaupungin koronasivustolta löydät ajankohtaiset aiheet liittyen koronavirukseen. Helsinki tiedottaa kaupungin nettisivuilla ajankohtaisista muutoksista, linjauksista, ohjeistuksista sekä suosituksista.

Uuden sivuston osoite on http://www.hel.fi/helsinki/korona-fi


Haku helsinkiläisten yksinyrittäjien toimintatukeen koronavirustilanteessa on avautunut

Helsingin kaupunki avaa tänään 20.4. haun yksinyrittäjien toimintatukeen koronavirusepidemian aiheuttamista taloudellisista menetyksistä johtuen. Helsinki myöntää haussa yksinyrittäjille kertaluontoisen 2000 euron toimintatuen aikavälille 16.3.–31.8.2020. Rahoitus toimintatukeen tulee työ- ja elinkeinoministeriöstä. Avustusta voi hakea myös takautuvasti.

Voit hakea yksinyrittäjän toimintatukea Helsingissä asiointi.hel.fi-palvelun kautta. Palvelusta löydät myös ohjeet. Asiointipalveluun pääset osoitteesta asiointi.hel.fi/yksinyrittajantuki tai suoraan  tästä linkistä(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Lisätietoa ja ohjeet löydät tältä sivulta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun). Samalta sivulta löydät tarvittaessa paperisen hakulomakkeen.