Paloheinän ulkoilumaja

Vuonna 1981 valmistunut ulkoilumaja tarjoaa hyvän tukikohdan puistossa liikkujille. Majassa palvelee kahvila.

Vuonna 1981 valmistunut ulkoilumaja tarjoaa hyvän tukikohdan puistossa liikkujille. Majassa palvelee kahvila. Majan tarjoiluista sekä kokous- ja saunatiloista vastaa Kiska Co Oy.

Ulkoilumajan liikuntapaikkakahvilassa on laaja valikoima suolaista ja makeaa syötävää. Kahvilassa on päivittäin tarjolla leipiä, keittoa, jäätelöä, pullia, munkkeja sekä paikan päällä paistettuja croissantteja. Kahvilasta voi ostaa erilaisia juomia pillimehuista sporttijuomiin. Kuumia juomia, kuten kahvia, kaakaota ja kuumia mehuja, on tarjolla ympäri vuoden.

Ulkoilumajasta on mahdollista varata saunavuoro tai kokous- ja kabinettitila (pöytiä ja istumapaikat 30-40 henkilölle, ei kokousvälineistöä). Varaukset ja muut tiedustelut voi tehdä numerosta 09 310 64155.

Nopeimmille ulkoilumajan aulasta löytyy toistakymmentä pientä säilytyslokeroa, jotka toimivat numerokoodilla. Lokeroihin mahtuu noin repullinen tavaraa. Myös pukuhuoneissa (ei valvontaa) voi säilyttää esim. vaihtovaatteita. Isoissa pukuhuoneissa on suihkut.

Säilytyslokeroiden käyttöohjeet lukitsemiseen ja avaamiseen: Paina C-näppäintä, näppäile valitsemasi nelinumeroinen koodi ja paina lukkonäppäintä.

Jos lukkoon syötetään väärä koodi kolme kertaa, lukko menee lepotilaan minuutin ajaksi, jolloin se ei ota vastaan näppäilyjä.

LOKERIKOT AUKEAVAT YÖN AIKANA AUTOMAATTISESTI. Älä siis jätä tavaroitasi yöksi lokeroon. Helsingin kaupunki ei vastaa lokerikkoon jätetyistä tavaroista.

Yhteystiedot

Pakilantie 124, 00670 Helsinki Näytä sijainti palvelukartalla

Voimassa toistaiseksi:
- ma-pe 8.00-20.00
- la 8.00-19.00
- su 8.30-18.00

suomi, ruotsi

Sijainti

Pakilantie 124, 00670 Helsinki
Sijainti kartalla - Avaa kartta suurempana(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)