Korpipolku

Korpipolku on 1,2 kilometrin pituinen opastettu luontopolku Haltialan luonnonsuojelualueen sydämessä. Reitti kulkee metsäpolulla ja pitkospuilla.

Korpipolulla tutustut ennallistettuun metsään luontopolkutaulujen avulla Haltialan luonnonsuojelualueen sydämessä. Sinisin vinoneliöin ja kuusimerkein opastetun Korpipolun pituus on noin 1,2 km ja sen molemmissa päissä on luontopolun pääopastaulu. Polku ei sovellu lastenrattailla kuljettavaksi.

Korpipolun pitkospuuosuudet saattavat olla ajoittain veden alla. 

Polun alkuun on Niskalan arboretumin pysäköintialueelta (Kuninkaantammentien ja Fallintien risteys) noin kilometri. Kulje pysäköintialueelta länteen Kuninkaantammentietä puoli kilometriä. Kuninkaantammentieltä on viitoitus polun alkuun, noin 0,6 km. Kuljettuasi polun loppuun tulet taas Kuninkaantammentielle, jota pitkin on lyhyt matka Pitkäkosken ulkoilumajalle (Kuninkaantammentie 40)

Lännen suunnalta tultaessa Pitkäkosken majan pysäköintialueelta polun alkuun on noin 0,4 km. Kuljettuasi luontopolun loppuun pääset takaisin Kuninkaantammentielle, kun kuljet ulkoilutietä pitkin 0,6 km pohjoiseen. Voit myös jatkaa matkaasi Haltialan aarnialueelle.

Yhteystiedot

Kuninkaantammentie , 00430 Helsinki
suomi, ruotsi

Sijainti

Kuninkaantammentie , 00430 Helsinki
Sijainti kartalla - Avaa kartta suurempana(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)