Stadin Juhlaorkesteri

Vuosittain uudistuva, ammattimuusikoista koostuva Stadin Juhlaorkesteri on jo yli parin vuosikymmenen ajan ilahduttanut ja viihdyttänyt kaupunkilaisia niin erilaisissa kaupunginosajuhlissa ja kaupunkikulttuurin tapahtumissa kuin esimerkiksi palvelutaloissa, sairaaloissa ja leikkipuistoissakin.

Varaaminen

Helsinkiläisenä voit tilata orkesterin esiintymään kaikille avoimiin ja maksuttomiin tapahtumiin. Esiintymisen kesto on n. 45 min tai 2 x 30 min.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala vastaa orkesterin esiintymispalkkioista. Tapahtumanjärjestäjän vastuulla on huolehtia muista esiintymisen tuotantokuluista kuten äänentoistosta, sähköistä ja esiintymistilasta sekä kuljetuskustannuksista (maks. 300 €).

Orkesteri toimii Kulttuurikeskus Caisan alaisuudessa.  Vuoden 2023 Orkesterin kausi päättyy 1.12.2023. Kiitämme lämpimästi kuluneesta vuodesta! 

Ensi vuoden hausta ilmoitetaan Stadin Juhlaorkesterin nettisivuilla sekä somessa alkuvuodesta 2024.  

Ajankohtaiset tiedot tulevista esiintymisistä ja orkesterin kuulumisista saat seuraamalla Stadin Juhlaorkesterin virallisia sivuja Facebookissa(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) ja Instagramissa.(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

 

Stadin Juhlaorkesteri 2023

Vuoden 2023 Stadin juhlaorkesteri Kuva: Camilla Hanhirova
Vuoden 2023 Stadin juhlaorkesteri Kuva: Camilla Hanhirova

Orkesterin jäsenet:

Kim Rantala – haitari/kosketinsoittimet

Topi Karvonen – basso/kontrabasso

Esteban Ferro – rummut/lyömäsoittimet/laulu

Juki Välipakka – laulu/perkussiot

Juhani Tuulivaara - kitara

Aki Hauru – kapellimestari (keskellä)

Tämän vuoden orkesteri panostaa erityisesti perinteikkääseen, akustiseen sointiin. Orkesterin ohjelmisto pohjautuu vanhaan swingiin, latinalaisiin rytmeihin ja tyylikkään nostalgiseen rytmimusiikkiin. Tunnelmia luodaan kaihoisasta suomiromantiikasta aina hilpeämpiin ralleihin.