Harakan saaren työtilat taiteilijoille

Helsingin kaupunki vuokraa työhuoneita Harakan saaren taiteilijatalosta. Vapautuvista työhuoneista tiedotetaan tällä sivustolla.

Harakan saaren kolmikerroksisessa päärakennuksessa on työskennellyt helsinkiläisiä eri alojen ammattitaiteilijoita vuodesta 1989. Rakennusta kutsutaankin nykyään taiteilijataloksi.

Taiteilijatalossa on yhteensä 30 työhuonetta, joita vapautuu harvakseltaan. Työtiloja voivat hakea ensisijaisesti helsinkiläiset kuvataiteilijat ja käsityöläistaiteilijat. Työhuoneet vuokrataan kalusteineen viiden vuoden määräajaksi. Tiloissa ei saa yöpyä.

Vapaista työhuoneista ilmoitamme tällä sivulla. Lisäksi huoneista tiedotetaan kulttuurikeskuksen verkkosivujen uutisvirrassa. Hakemuksia otetaan vastaan vain silloin, kun vapaasta työhuoneesta on ilmoitettu. Työhuoneita ei ole mahdollista jonottaa.

Työhuoneiden vuokrausta koskevat päätökset valmistellaan kulttuurin edistämisen palvelun kumppanuusyksikössä. Päätöksen asiasta tekee kulttuurin edistämisen palvelun päällikkö(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).  

Työhuoneiden vuokraustilanne Harakan saaressa

Ei vapaita työhuoneita.

Harakan taiteilijatalo. Kuva: Mira Lainiola
Harakan taiteilijatalo. Kuva: Mira Lainiola