Harakan saaren työtilat taiteilijoille

Helsingin kaupunki vuokraa työhuoneita Harakan saaren taiteilijatalosta. Vapautuvista työhuoneista tiedotetaan tällä sivustolla.

Harakan saaren kolmikerroksisessa päärakennuksessa on työskennellyt helsinkiläisiä eri alojen ammattitaiteilijoita vuodesta 1989. Rakennusta kutsutaankin nykyään taiteilijataloksi.

Taiteilijatalossa on yhteensä 30 työhuonetta, joita vapautuu harvakseltaan. Työtiloja voivat hakea ensisijaisesti helsinkiläiset kuvataiteilijat ja käsityöläistaiteilijat. Työhuoneet vuokrataan kalusteineen viiden vuoden määräajaksi. Tiloissa ei saa yöpyä.

Vapaista työhuoneista ilmoitamme tällä sivulla. Lisäksi huoneista tiedotetaan kulttuurikeskuksen verkkosivujen uutisvirrassa. Hakemuksia otetaan vastaan vain silloin, kun vapaasta työhuoneesta on ilmoitettu. Työhuoneita ei ole mahdollista jonottaa.

Työhuoneiden vuokraustilanne Harakan saaressa

Huone 112

Harakan saaren taiteilijatalosta vapautuu työhuone (112) vuokrattavaksi. Taiteilijatalon huoneita vuokrataan ensisijaisesti helsinkiläisille kuvataiteilijoille ja käsityöläisille. Vuokrasopimus tehdään viideksi vuodeksi maaliskuusta 2024 alkaen.  

Huoneen 112 pinta-ala on 31 m2 ja vuokra 217,00 €/kk (7 €/m²). Huone sijaitsee talon kellarikerroksessa.  

Lisätietoa tiloista ja saapumisesta voit lukea Harakan saaren verkkosivuilta.

Hakijoilla on mahdollisuus tutustua Harakkaan ja huoneeseen (Saara Metsämäki, saarametsamaki@hotmail.com(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman), puh. 040 413 4355).  

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuslomake ke 20.12.2023 klo 16 mennessä. Tästä hakulomakkeeseen(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Harakan taiteilijatalo. Kuva: Mira Lainiola
Harakan taiteilijatalo. Kuva: Mira Lainiola