Rekrytointi- ja yritysyhteistyö

Helsingin kaupunki tarjoaa yrityksille maksuttomia työllistämiseen liittyviä rekrytointi- ja asiantuntijapalveluita, joiden avulla yrityksesi voi tavoittaa itselleen sopivia työnhakijoita.

Työnantajien tukena toimivat Helsingin työllisyyspalveluiden rekrytoinnin ja yritysyhteistyön suunnittelijat, jotka tuntevat työllisyyspalveluiden kautta työtä hakevat kaupungin asiakkaat sekä heidän vahvuutensa ja osaamisensa. Suunnittelijoiden avulla yrityksesi voi löytää työpaikkanne vaatimukset täyttävän henkilön ketterästi ilman työläitä hakuprosesseja.

Rekrytoinnin- ja yritysyhteistyön suunnittelijat auttavat sinua löytämään tarpeisiisi sopivan työttömän työnhakijan: 

  • suoraan työllisyyspalveluiden asiakkaista 
  • maksuttoman rekrytointitapahtuman kautta (tuki tapahtuman suunnitteluun, toteutukseen ja markkinointiin) 
  • työhön suuntaavien koulutuspolkujen avulla (koulutuspalveluja tarjoavien tahojen ja yritysten kanssa räätälöidään ja toteutetaan yhteistyössä työntekijöille koulutuspolkuja, jotka voivat sisältää esim. lyhytkestoista ammatillista koulutusta ja alalla tarvittavien korttien suorittamista sekä työssä oppimista).

Suunnittelijoiden työ keskittyy työnhakijoiden tarpeiden ja yhteistyöyritysten tarjoamien mahdollisuuksien tehokkaaseen kohtaamiseen. 

Jo sadat eri ikäiset henkilöt ovat työllistyneet yrityksiin, joille suunnittelijat tarjoavat tukea. Kaupunki etsii uusia yrityskumppaneita jatkuvasti. Olisiko sinun yrityksesi yksi heistä? Yritysten ja yrittäjien rekrytointitarpeissa sinua palvelevat seuraavat rekrytoinnin- ja yritysyhteistyön suunnittelijat: 

Arja Kukkonen
puh. 040 655 5403 

arja.h.kukkonen@hel.fi (Linkki avaa oletussähköpostiohjelman)

Petra Simojoki
puh. 040 504 3016

petra.simojoki@hel.fi (Linkki avaa oletussähköpostiohjelman)

Escocia Nsuku
puh. 0
40 1985636
escocia.nsuku@hel.fi (Linkki avaa oletussähköpostiohjelman)

Helsingin työllisyyspalveluiden tapahtumakalenteri

Tiesitkö, että Helsingin työllisyyspalveluilla on oma tapahtumakalenteri helsinkiläisille työnhakijoille? Kalenterissa ilmoitetaan erilaisista työn- ja koulutuksenhakuun keskittyvistä tapahtumista. Mikäli olet kiinnostunut järjestämään rekrytointitapahtuman yhdessä kaupungin kanssa, ota yhteyttä  yrityskoordinaattoreihin

Helsingin työllisyyspalveluiden tapahtumakalenteri(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

KuvakaappausTyöllisyyspalveluiden tapahtumakalenterista