Yleisötilaisuus Talin luonnonsuojelualueesta tiistaina 23. huhtikuuta 2024

Helsingin kaupungin ympäristöpalvelut valmistelee uuden luonnonsuojelualueen perustamista Taliin.
Mätäjoen rantapenkereitä ja -puustoa. Kuva: Timo Metsänen
Mätäjoen rantapenkereitä ja -puustoa. Kuva: Timo Metsänen

Alueelle laaditaan parhaillaan hoito- ja käyttösuunnitelmaa. Suunnitelma valmistuu keväällä, ja tavoitteena on viedä alueen rauhoitusesitys kaupungin päätöksentekoon kesän 2024 aikana.

Aika: tiistai 23.4.2024 klo 17:30–19:30

Paikka: Talin kartano, Talin puistotie 12

Tilaisuudessa esitellään Talin luonnonsuojelualueen luontoarvoja sekä hoito- ja käyttösuunnitelman luonnosta, josta voi esittää kysymyksiä. Voit mielellään lähettää kysymyksiä jo ennakkoon ympäristöasiantuntija Virpi Karénille sähköpostiosoitteeseen virpi.karen@hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman) otsikolla Talin luonnonsuojelualue.

Tilaisuuden jälkeen hoito- ja käyttösuunnitelmasta voi jättää kirjallisia kannanottoja perjantaihin 3.5.2024 klo 16 saakka. Kannanotot lähetetään Helsingin kaupungin kirjaamoon osoitteeseen helsinki.kirjaamo@hel.fi.(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman) Liitä kannanoton otsikon yhteyteen asian diaarinumero HEL 2023-013282. 

Yleisötilaisuus järjestetään sekä lähitilaisuutena että Teams-kokouksena. Kokoukseen voi osallistua verkkoselaimen kautta, eli Teams-sovellusta ei tarvitse ladata omalle laitteelle.   

Lähitilaisuudessa on kahvi- ja teetarjoilu, joten ilmoitatko tulostasi tilaisuuteen 19.4. klo 15.00 mennessä sähköpostitse virpi.karen@hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman).

Tervetuloa!