Yleisötilaisuus Fastholman luonnonsuojelualueesta pidetään torstaina

Helsingin kaupungin ympäristöpalvelut valmistelee uuden luonnonsuojelualueen perustamista Fastholmaan Herttoniemessä.
Niitty Fastholmassa. Kuva: Timo Metsänen
Niitty Fastholmassa. Kuva: Timo Metsänen

Alueelle laaditaan parhaillaan hoito- ja käyttösuunnitelmaa. Suunnitelma valmistuu loppusyksyllä, ja tavoitteena on viedä alueen rauhoitusesitys kaupungin päätöksentekoon vuoden 2023 aikana.

Aika: torstai 26.10.2023 klo 17:30–19:30 

Paikka: Herttoniemen Yhteiskoulu, Kettutie 6  

Tilaisuudessa esitellään Fastholman luontoarvoja sekä hoito- ja käyttösuunnitelman luonnosta, josta voi esittää kysymyksiä. Voit mielellään lähettää kysymyksiä jo ennakkoon ympäristöasiantuntija Virpi Karénille sähköpostiosoitteeseen virpi.karen@hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman) otsikolla Fastholman luonnonsuojelualue. 

Tilaisuuden jälkeen hoito- ja käyttösuunnitelmasta voi jättää kirjallisia kannanottoja maanantaihin 13.11.2023 klo 12 saakka. Kannanotot lähetetään Helsingin kaupungin kirjaamoon osoitteeseen helsinki.kirjaamo@hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman). Liitä kannanoton otsikon yhteyteen asian diaarinumero HEL 2023-012512.  

Yleisötilaisuus järjestetään sekä lähitilaisuutena että Teams-kokouksena. Kokoukseen voi osallistua verkkoselaimen kautta, eli Teams-sovellusta ei tarvitse ladata omalle laitteelle.   

Liity Teams-tilaisuuteen tästä linkistä: https://urly.fi/3f8z(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) 

Lähitilaisuudessa on kahvi- ja teetarjoilu, joten ilmoitatko tulostasi tilaisuuteen 25.10. klo 15.00 mennessä sähköpostitse virpi.karen@hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman)

Tervetuloa!