Työväenopiston ja Arbiksen asiakaskokemuskysely käynnissä – vastaa ja vaikuta

Kerro meille, miten onnistuimme ja vaikuta opistojen toimintaan. Vuoden 2023 toimintaa arvioiva asiakaskysely on käynnissä 3. joulukuuhun saakka.
Kuvituskuva
Kuva: Adobe stock

Vuoden päätteeksi haluamme kuulla mielipiteenne siitä, miten olemme onnistuneet työväenopiston ja Arbiksen toiminnassa. Lisäksi pyydämme ideoita Itäkeskuksen Stoan kehittämiseksi. Toivomme myös palautetta opintopistekursseista, jotka ovat osa laajempaa opintopisteuudistusta.

Stoa laajenee ja uudistuu

Tavoitteena on olla mukana kehittämässä Stoasta koko Itä-Helsingin ylpeyden aihetta, joka kokoaa yhteen alueen kulttuurin, opetuksen ja arjen. Siksi haluamme kuulla ajatuksiasi siitä, millainen yhteinen Stoamme voisi olla 2030-luvulla. Osallistu kyselyyn ja auta meitä muodostamaan tulevaisuuden Stoan visiota yhdessä.

Opintopisteuudistus puolestaan on olennainen askel kohti opiskelijoidemme saamaa ansaittua tunnustusta. Opintopisteitä ja todistuksia tarjoavat kurssimme ovat osa tätä uudistusta. Haluamme kuulla ajatuksiasi tästä uudistuksesta ja miten voisimme kehittää sitä entisestään.

Tuloksista tiedotetaan keväällä

Kyselylinkki lähetetään sähköpostitse kaikille, jotka ovat osallistuneet opistojen toimintaan vuoden 2023 aikana. Kyselyyn vastataan nimettömänä ja vastaukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Tuloksia esitetään niin, ettei yksittäisiä vastauksia pystytä tunnistamaan. Kyselyyn voit vastata 3.12. asti. Tuloksia käsitellään joulukuussa, ja jaamme niistä tietoa kevään aikana.

Nyt on tilaisuus vaikuttaa opistojen tulevaisuuteen ja kehitykseen. Odotamme innolla palautetta ja ideoita, jotta voimme yhdessä tehdä työväenopistosta vieläkin paremman paikan oppia ja kasvaa.