Työt jatkuvat Töölönlahdenpuistossa

Töölönlahden kesäpuiston rakentaminen edistyy ja työt jatkuvat vielä heinäkuussa.
Kukkaistutuksia ja työmaakoneita.

Helsingin kaupunki parantaa tänä vuonna Töölönlahdenpuiston viihtyvyyttä ja lisää sinne toimintoja jo ennen kattavampaa puiston uudistamista.

Alueella on jo tällä hetkellä saatu valmiiksi useita asioita, joista kaupunkilaiset pääsevät pian nauttimaan. Nyt valmistuneita asioita ovat muun muassa kalusteiden asennukset puiston pohjoisosassa, kiipeilytelineiden asennus, rantalentopalloalue ja niittyalueiden kylväminen.

Parhaillaan valmistumassa on myös nurmialueiden multaus, alueen valaistustyöt, kalusteiden ja pienempien toimintavälineiden asennus alueen eteläpuolella sekä maisemointia ja viimeistelyä jo rakennettujen alueiden ympärillä.

Lisäksi puistossa rakennusvaiheessa ovat puistoon tulevat vesiaiheet, vertikaalipuutarhojen rakenteet sekä tanssi- ja esiintymislava. Viikolla 28 puolestaan saadaan pohjoiselle alueelle siirtonurmikko.

Puiston valmistumisaikataulussa on ollut lievää viivettä välineistön toimitusaikojen vuoksi, mutta kaupungin tavoitteena on saada toimintavälinealueen työt valmiiksi tulevina viikkoina ja koko alueen työt heinäkuun loppuun mennessä. Työt jatkuvat jälleen syksyllä puiden, pensaiden ja sipulikasvien istuttamisella.