Ramsinniemen lehdon luonnonsuojelualueesta järjestetään verkkotilaisuus lokakuun viimeisenä päivänä

Helsingin kaupungin ympäristöpalvelut valmistelee Ramsinniemen lehdon luonnonsuojelualueen laajentamista. Ramsinniemi sijaitsee Vuosaaren Meri-Rastilassa.
Ramsinniemen lehdon luonnonsuojelualue on kasvillisuudeltaan monipuolinen ja runsaslajinen. Kuva: Jere Salminen
Ramsinniemen lehdon luonnonsuojelualue on kasvillisuudeltaan monipuolinen ja runsaslajinen. Kuva: Jere Salminen

Vuonna 1990 perustetun luonnonsuojelualueen pinta-ala on 7,24 hehtaaria, ja sitä ollaan laajentamassa noin kolmella hehtaarilla. Alueelle laaditaan parhaillaan hoito- ja käyttösuunnitelmaa. Suunnitelma valmistuu tänä syksynä, ja tavoitteena on myös viedä esitys luonnonsuojelualueen laajentamisesta kaupungin päätöksentekoon vuoden 2023 aikana.

Verkkotilaisuus 31. lokakuuta klo 18.00 - 19.30

Tiistaina 31.10. pidettävässä verkkotilaisuudessa esitellään hoito- ja käyttösuunnitelmaluonnosta. Tilaisuudessa suunnitelman laatinut konsultti Nomaji maisema-arkkitehdit Oy vastaa kaupungin työtä ohjanneen virkamiehen kanssa suunnitelmista esitettäviin kysymyksiin. Kysymyksiä ja kommentteja voi esittää myös Teamsin chat-toiminnon avulla.

Liity Teams-kokoukseen klikkaamalla alla olevaa liittymislinkkiä. Voit osallistua kokoukseen verkkoselaimen kautta, eli Teams-sovellusta ei tarvitse ladata omalle laitteelle. Tilaisuuteen kannattaa kirjautua sisään jo 10 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.

Liity tilaisuuteen tästä linkistä: https://bit.ly/492vahX(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)