Neljättä koronarokotetta tarjotaan 70–79-vuotiaille, ajanvaraus on avattu

Neljäs koronarokote on nyt tarjolla kaikille 70–79-vuotiaille helsinkiläisille. Rokotukseen on varattava aika.
Asiakas ja hoitaja juttelevat rokotuspisteellä.

Neljäs koronarokote on nyt tarjolla kaikille 70–79-vuotiaille helsinkiläisille. Rokotukseen on varattava aika. Tulevina viikkoina ajanvaraus aukeaa myös 18–69-vuotiaille riskiryhmiin kuuluville sekä 60–69-vuotiaille. Tästä tiedotamme erikseen.

70–79-vuotiaat helsinkiläiset voivat varata rokotusajan 19.7.2022 alkaen osoitteessa koronarokotusaika.fi(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) tai soittamalla p. 09 310 46300 (ma–pe klo 8–16).

Neljännen rokoteannoksen voi saada, kun kolmannesta annoksesta on kulunut vähintään kolme kuukautta. Neljättä koronarokoteannosta ei toistaiseksi anneta, jos henkilö on saanut aiemmin kolme rokoteannosta ja sairastanut koronavirustaudin.

”Kesälomakauden ja vaikean henkilöstötilanteen takia etenemme uusien ryhmien rokottamisessa portaittain. Rokotuksia annetaan niin ripeästi kuin henkilöstöä rokottamiseen riittää”, terveysasemien johtajalääkäri Timo Lukkarinen toteaa.

Rokotuspisteet Jätkäsaaressa ja Malmilla

Rokotusajan voi varata Jätkäsaaressa ja Malmilla sijaitseviin rokotuspisteisiin. Tarkat tiedot löytyvät osoitteesta hel.fi/rokotukseen.

Kauppakeskusten pop-up rokotuspisteet Citycenterissä, Itiksessä, Kampissa ja Triplassa suljetaan keskiviikkona 20.7.2022. Rokottajat siirtyvät varsinaisiin rokotuspisteisiin.

Henkilöllisyystodistus mukaan rokotukseen

Rokotuksen saa todistamalla henkilöllisyytensä esimerkiksi henkilö- tai Kela-kortilla. Neljäntenä rokoteannoksena annetaan Pfizerin mRNA-rokote. Lisätietoa rokotteesta on THL:n verkkosivuilla(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun). Rokotteen ottaminen on vapaaehtoista ja maksutonta.