Leikkipuisto Lampi Kontulassa valmistuu heinäkuussa

Leikkipuisto Lampi Kontulassa valmistuu heinäkuussa .
Leikkipuisto-lampi-laiva

Kauan odotettu leikkipuisto Lampi (Lampipolku 3) on lähes valmis. Kontulan upeasta, uudistetusta leikkipuistosta koituu paljon iloa lapsiperheille, kun leikkipuisto avautuu heinäkuun alussa. Puisto on vielä neljä viikkoa työmaa-alueena, eikä siellä saa leikkiä.

Leikkipuistoon valmistuu uusi varasto- ja katosrakennus ja siihen tulee talvilämmin wc. Varastorakennus on puuta, samoin valtaosa leikkivälineistä, joten leikkipuiston yleisilme on luonnonmukainen. Leikkialueen ympärille, nurmialueen puolelle asennetaan frisbeegolf-koreja. 

Leikkipuiston alueelle istutetaan uusia puita rakennustöiden tieltä kaadettujen tilalle. Suomen luonnossakin kasvavien lehtipuulajien lisäksi puistoon kukintaa tuovat koristeomenapuut ja rusokirsikat.

Puiston rakentajat toivovat kaupunkilaisilta vielä malttia, jotta puiston rakentaminen sujuu turvallisesti loppuun saakka. Kesäkuussa leikkipuisto on vielä työmaa-aluetta ja vain rakentajien käytössä. Myös työmaan lähellä olevilla kävely- ja pyöräväylillä pitää olla varovainen, sillä työmaa-ajoneuvot liikkuvat niillä vielä kesäkuussa.

”Pidetään yhdessä hyvää huolta leikkipuistosta, jotta siitä on pitkään iloa meille kaikille. Tänä keväänä kaikkien yhteisenä etuna on muistaa riittävät välit myös leikkiessä ja pelaillessa”, muistuttavat puiston rakentajat projektipäällikköt Petra Rantalainen ja Rauna Sarrivaara.

Leikkipuisto Lammen sisätilat ovat samassa rakennuksessa päiväkoti Lammikon kanssa (Leikkikuja 4).