Kerro mielipiteesi työmaiden liikennejärjestelyistä

Kulkeeko kävely- tai pyöräilyreittisi katutyömaiden ohi? Kaupunki pyytää helsinkiläisiä ja kaupungissa vierailevia vastaamaan kyselyyn tilapäisten liikennejärjestelyjen toimivuudesta. Kysely on avoinna 22. joulukuuta asti.
Tilapäisiä liikennejärjestelyjä Hämeentiellä vuonna 2020.  Kuva: Susa Junnola
Tilapäisiä liikennejärjestelyjä Hämeentiellä vuonna 2020. Kuva: Susa Junnola

Karttapohjaisessa kyselyssä pääset vastaamaan kysymyksiin liikkumisen sujuvuudesta eri työmaa-alueiden läheisyydessä Helsingissä. Kyselyn karttapohjalla on merkittyinä meneillään olevia työmaita Helsingin alueella. Voit vastata yhden tai useamman työmaan liikennejärjestelyjä koskeviin kysymyksiin.

Karttapohjaiseen kyselyyn vastaaminen vie noin 5 minuuttia. Kyselyyn vastataan anonyymisti.

Saatuja vastauksia käytetään tilapäisten liikennejärjestelyjen kehittämiseen, jotta ne olisivat toimivampia kaikille kadunkäyttäjille.

—Turvallinen ja sujuva liikkuminen on meille tärkeää. Kyselyn tuloksia hyödynnetään suoraan esimerkiksi valvonnan kohdentamisessa ja työmaille annettavissa ohjeissa, summaa asukas- ja yrityspalvelupäällikkö Heini Oikkonen-Kerman Helsingin kaupunkiympäristön toimialalta.

Vastaa kyselyyn viimeistään 22.12.2023(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun). Voit vastata kyselyyn suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Jos sinulla on yksityiskohtaista palautetta, joka vaatii välittömiä toimenpiteitä, lähetä viesti kaupungin palautekanavaan hel.fi/palaute.