Kerro mielipiteesi katujen ja puistojen kunnosta tänä kesänä

Millaisessa kunnossa Helsingin kadut ja puistot ovat mielestäsi olleet kesän aikana? Missä on siistein kotikatu tai minkä puiston kunnossapidossa olisi petrattavaa? Helsingin kaupunki pyytää asukkaita ja kaupungissa vierailevia vastaamaan kyselyyn kesäaikaisen kunnossa- ja puhtaanapidon onnistumisesta.
Kesäistä tunnelmaa Fredrikinkadulla.  Kuva: Kuvatoimisto Kuvio Oy
Kesäistä tunnelmaa Fredrikinkadulla. Kuva: Kuvatoimisto Kuvio Oy

Kyselyllä kerätään tietoa katujen ja puistojen kesäkunnossapidon onnistumisesta vuonna 2023. Karttapohjainen kysely on avoinna 18.9.–15.10.2023, ja siihen vastaaminen vie noin 5–10 minuuttia.

Voit vastata kyselyssä jalkakäytävien, pyöräteiden, ajoratojen sekä puistojen kunnossapitoon liittyviin kysymyksiin. Lisäksi voit antaa muun muassa istutusten ja nurmikoiden hoitoon, roska-astioiden käytettävyyteen ja sijantiin sekä puistojen varusteiden kuntoon liittyvää palautetta. Saatuja vastauksia käytetään kunnossapidon kehittämiseen.

”Haluamme Helsingin olevan kaunis, vehreä ja siisti kesäkaupunki. Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa, miten onnistuimme tavoitteessamme ja miten voisimme vielä parantaa kunnossapidon laatua”, kertoo laatuvastaava Sari Yli-Säntti Helsingin kaupunkiympäristön toimialalta.

Jos sinulla on yksityiskohtaista palautetta, joka vaatii välittömiä toimenpiteitä, lähetä viesti kaupungin palautekanavaan: hel.fi/palaute.

Voit vastata kyselyyn suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.