Kaupunginvaltuuston kokouksessa tänään HKL:n yhtiöittäminen

Kaupunginvaltuuston kokouksessa käsitellään tänään HK:n yhtiöittämistä. Kello 18 alkavaa kokousta voi seurata suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla.
Valtuustosali.

Kaupunginvaltuuston kokouksessa käsitellään tänään keskiviikkona 22.9. HKL:n yhtiöittämistä. Kokouksen asialistalla on myös muun muassa kasvatuksen ja koulutuksen toimialajohtajan valinta ja  Kottby lågstadieskolan korvaavan uudisrakennuksen hankesuunnitelma sekä Päiväkoti Pelimannin ja Tiukun uudisrakennuksen hankesuunnitelma Kaarelassa.

Helsingin kaupungin liikenneliikelaitoksen (HKL) yhtiöittäminen tarkoittaa nykyisen liikelaitosmuotoisen HKL:n muuttamista osakeyhtiöksi yhtenä kokonaisuutena lukuun ottamatta metrotoimintojen omistus- ja järjestämisvastuita, jotka siirtyisivät yhtiöön myöhemmin.

Kello 18 alkavaa kokousta voi seurata suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla. Kokouksen voi katsoa myös myöhemmin tallenteena Helsinki-kanavalla.

Valtuuston päätöksiä voi seurata Helsinki-kanavan lähetysnäkymän alta. Päätöksistä kerrotaan lisäksi kokouksen päätyttyä kaupunginvaltuuston päätöstiedotteessa.

Lisää aiheesta:

Kaupunginvaltuuston esityslista 22.9.2021
Helsinki-kanava(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)


Kuva: Paavo Jantunen