Kaivopuiston haravointitalkoot järjestetään lokakuun viimeisenä sunnuntaina

Kaupunki kutsuu helsinkiläiset osallistumaan Kaivopuiston haravointitalkoisiin sunnuntaina 30. lokakuuta 2022 kello 11–15.
Haravoinnin riemua Kaivopuiston haravointitalkoissa lokakuussa 2021. Kuvassa lapsia lehtikasassa ja aikuinen.

Kaupunki kutsuu helsinkiläiset osallistumaan Kaivopuiston haravointitalkoisiin sunnuntaina 30. lokakuuta 2022 kello 11–15.

Kaivopuistossa järjestetään lokakuun viimeisenä sunnuntaina perinteikäs haravointitapahtuma, jonne kaikki asukkaat ovat tervetulleita haravoimaan lehtiä. Talkoolaiset kokoontuvat kello 11 alkaen Kaivohuoneen aukion läheisyydessä, joka toimii tapahtuman aloituspaikkana.

Talkoolaiset saavat paikan päällä opastusta ja ohjausta. Kaupunki tuo paikalle työvälineet, mutta omat hanskat kannattaa ottaa mukaan. Tarjolla on pientä purtavaa ja lämmintä juomaa 150 ensimmäiselle talkoolaiselle.

Välineiden jako ja tarjoiluteltat tulevat Kaivohuoneen lounaispuolelle.

Luvassa on haravoinnin riemua ja yhdessä tekemisen meininkiä. Kaivopuiston yhteiset haravointitalkoot ovat vuosikymmeniä vanha Helsingin kaupungin perinne. Talkoot järjestetään kaupunkiympäristön toimialan ja Staran yhteistyönä. Tervetuloa mukaan!

Kaupunki järjestää säännöllisesti myös muita talkoita. Lue talkoista vapaaehtoistoiminnan sivuilta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Kuva: Roni Rekomaa