Juhlaviikot etsii pihoja Korttelikonserteille

Helsinkiläisillä taloyhtiöillä on tilaisuus toivoa huippuluokan taide-elämyksiä omille pihoilleen. Korttelikonserttihaku on avoinna Juhlaviikkojen sivuilla 13.7.
Korttelikonsertissa Maria Ylipää ja Niko Kumpuvaara.

Korttelikonsertteja järjestetään Helsingin juhlaviikkojen päätösviikonloppuna 4.–5. syyskuuta. Luvassa on lähes 50 keikkaa. Helsinkiläisillä taloyhtiöillä on tilaisuus toivoa huippuluokan taide-elämyksiä omille pihoilleen 13. heinäkuuta asti. Musiikin kirjo on kevyestä klassiseen kotimaisten taiteilijoiden esittäminä yllätyksinä.

Korttelikonserttia voi toivoa omaan pihapiiriinsä parhaillaan käynnissä olevalla avoimella haulla Juhlaviikkojen sivuilla. Konserttien ympäristöiksi toivotaan mahdollisimman erilaisia taloyhtiöitä ja pihoja kaikkialta Helsingistä.

Esitykset on tarkoitettu pihapiirien asukkaille vaikkapa ikkunasta tai parvekkeelta seurattavaksi. Osa Korttelikonserteista kuvataan ja striimataan verkon välityksellä.

Haku syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävään konserttiin on avoinna Juhlaviikkojen sivuilla helsinkifestival.fi/korttelikonsertit(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) 13. heinäkuuta saakka.

Lisää aiheesta
Juhlaviikkojen koko ohjelma(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
Helsingin juhlaviikot järjestetään 19.8.–5.9. 


Kuva: Saara Autere