Järjestä tapahtumasi kesäkatujen tanssilavalla

Kesäkatujen tanssilava on maksuton ulkoilmatila erilaisten tapahtumien järjestämiseen.
Tanssilava on osa Helsingin ydinkeskustan kesäkatukokeilua.  Kuva: Teina Ryynänen
Tanssilava on osa Helsingin ydinkeskustan kesäkatukokeilua. Kuva: Teina Ryynänen

Tanssilava on osa Helsingin ydinkeskustan kesäkatukokeilua. Kesäkaduilla halutaan parantaa katujen viihtyisyyttä, houkuttelevuutta ja lisätä palvelujen kirjoa. 

Kesäkatujen tanssilava on toistaiseksi kaupunkilaisten varattavissa elokuun loppuun saakka. Lavan voi varata maanantaista sunnuntaihin kello 9–21. Lavan voi varata enintään kuudeksi tunniksi kerrallaan ja sen käyttö on maksutonta. Äänentoistolaitteiden käytön tulee loppua viimeistään kello 21.00. Tanssilavan voi varata Varaamon kautta osoitteessa varaamo.hel.fi kirjoittamalla hakukenttään ”Kesäkatujen tanssilava”.

Kesäkatujen tanssilavan käyttösäännöt

Tanssilavan käytössä on noudatettava lavan käyttösääntöjä. Sääntöjen avulla varmistetaan, ettei tanssilavasta aiheudu häiriötä lähialueen asukkaille ja toimijoille.

Käyttösääntöjen mukaan melutason tulee olla kohtuullista ja äänentoistolaitteiden käytön tulee päättyä kello 21.00 mennessä. Paikalla saa olla yhtäaikaisesti maksimissaan 200 henkilöä ja tapahtumien tulee olla maksuttomia ja kaikille avoimia. Vastuu tilaisuudesta on aina tapahtuman järjestäjällä. Kaikki lavan käyttösäännöt löydät Varaamon ”Kesäkatujen tanssilava” - sivuilta.

Palautetta kesäkatujen tanssilavasta voi antaa sähköisten kanavien kautta

Tanssilava on ollut tänä kesänä suosittu ja käyttösääntöjen mukaan sen käytöstä ei saa aiheutua häiriötä tai kohtuutonta äänihaittaa lähialueen toimijoille ja asukkaille. Palautetta Korkeavuorenkadun kesäkatulavasta voit antaa Helsingin kaupungin palautepalvelun kautta.