Helmet-kirjastojen musiikkiaarteet nostetaan esiin radio-ohjelmassa

Uudessa Kirjasto soikoon! -radio-ohjelmassa Roll FM-kanavalla esitellään Helmet-kirjastojen musiikkiaarteita; sekä uusia äänitteitä että harvinaisuuksia.
Pöydällä radio, kirjoja ja kukkamaljakko.

Helsingin kaupunginkirjasto aloittaa keskiviikkona 1.9.2021 yhteistyön vapaaehtoisvoimin toimivan Roll FM-radiokanavan kanssa. Tulossa on asiaa musiikista ja musiikin vierestä, uutuuksia Helmet-kirjastojen kokoelmista ja musavarasto Soundiholvin aarteita sekä luku- ja muita vinkkejä arkipäivään ja juhlaan.

Kirjasto soikoon! -ohjelmassa ovat äänessä joka keskiviikko klo 12.00–13.00 vaihtuvat kirjastolaiset, joiden intohimona on tuoda tarjolle ja kuultavaksi Sinunkin omistamasi kirjastoaineisto – kaikki sekin, jota et edes ehkä ole osannut kaivata.

-Tavoitteena on kertoa kirjaston musiikkipalveluista ja tapahtumista ja samalla tuoda meidän kaikkien yhteisen äänitekokoelman uutuuksia ja harvinaisuuksia kuultavaksi radiossa, kertoo yksi hankkeen ideoijista, informaatikko Jukka Halttunen Arabianrannan kirjastosta.

Roll FM -radiokanava(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) on kuultavissa taajuudella 97.1 MHz ja verkossa osoitteessa rollfm.fi. Kirjasto soikoon -ohjelman ensimmäinen lähetyskausi on 1.9.-30.10.2021

Nutturat auki, nyt on hiljaisuus kielletty!

Kuva: Helsingin kaupunki