Hae mukaan syksyn 2024 leikkipuistojen kerhoihin

Helsingin kaupunki järjestää kerhotoimintaa 2–4-vuotiaille leikkipuistoissa ympäri Helsinkiä lukuvuonna 2024–25. Kerhoissa on toimintaa 1–4 päivänä viikossa noin 2,5–3 tuntia päivässä. Toiminta on maksutonta ja sitä järjestetään vain suomeksi.
Kerhossa lapsi saa kokemuksen ryhmään kuulumisesta sekä mahdollisuuden monipuoliseen pedagogiseen toimintaan, ulkoiluun, liikkumisen leikin ja taiteen kautta.  Kuva: Jefunne Gimpel
Kerhossa lapsi saa kokemuksen ryhmään kuulumisesta sekä mahdollisuuden monipuoliseen pedagogiseen toimintaan, ulkoiluun, liikkumisen leikin ja taiteen kautta. Kuva: Jefunne Gimpel

Kerhot on suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisille lapsille. Kerho käynnistyy, kun hakijoita on riittävä määrä. Kerhossa lapsi saa kokemuksen ryhmään kuulumisesta sekä mahdollisuuden monipuoliseen pedagogiseen toimintaan, ulkoiluun, liikkumisen leikin ja taiteen kautta.

Kerhotoiminta on kunnan järjestämää avointa varhaiskasvatustoimintaa, eli lapsella ei ole subjektiivista oikeutta kerhopaikkaan. Kerho ei kuulu kunnan lakisääteisiin palveluihin, vaan kunta järjestää sitä lisäpalveluna perheille. Korvaavaa kerhotoimintaa ei järjestetä, jos toiminta joudutaan keskeyttämään. Päiväkodeissa kerhotoimintaa ei järjestetä.  

Hae kerhoon toukokuun loppuun mennessä osoitteessa asiointi.hel.fi (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)tai paperisella lomakkeella! Vapaita paikkoja voi kuitenkin tiedustella läpi vuoden.  

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja kerhoista saat johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta.