Kiinteät kioskipaikat

Tällä sivulla

Kioskipaikat ovat jäätelön, grillituotteiden tai muiden elintarvikkeiden myyntiin tarkoitettuja myyntipaikkoja. Ilmoitamme vapaista ja vapautuvista paikoista tällä sivulla. Myyntipaikkojen hinnoittelusta saat lisätietoa hinnastosta (pdf).

Kioskipaikkojen vuokraus vuosille 2022–2029

Kioskipaikkojen vuokrasopimukset ovat määräaikaisia ja ne on kilpailutettu vuosille 2022–2029 verkkohuutokaupassa tehtyjen hintatarjousten perusteella. Jos paikkoja vapautuu, asiasta ilmoitetaan tällä sivulla.

Kaupunki vuokraa vapautuneet kioskipaikat vuosiksi 2024–2029 verkkohuutokaupassa tehtyjen hintatarjousten perusteella. Kaikkien tarjouskohteiden huutokaupat alkavat 8.3.2024 ja päättyvät 21.3.2024.

Vuokrattavat paikat ja vuokrasopimusehdot esitellään kilpailutuksen alkaessa Huutokaupat.com-sivuilla (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun). Kioskipaikkojen lopullinen vuokra muodostuu vähimmäisvuokran ja huutokaupassa tehtyjen tarjousten perusteella. Huutokaupassa tarjotaan kuukausivuokraa. 

Hyvä tietää kioskipaikoista

  • Kioskin sijoittaminen vapaalle kioskipaikalle edellyttää aina toimenpide- tai rakennusluvan. Lue lisää rakentamisen luvista.
  • Voit myydä elintarvikkeita myös ketterästä kioskista eli liikkuvasta elintarvikekioskista. 
  • Tilapalvelut vuokraa kaupungin liiketiloja.
  • Voit irtisanoa vuokrasopimuksesi lähettämällä kirjallisen irtisanomisilmoituksen (pdf) alueiden käyttö ja valvonta -yksikköön. 
  • Jos tarvitset muutoksia sopimukseesi tai sinulla on kysyttävää kiinteistä kioskipaikoista, ota yhteyttä maanvuokrauksia käsitteleviin tarkastajiin.

Tämän sivun löydät myös osoitteella hel.fi/luvat/kioskipaikat.