Kiinteät kioskipaikat

Tällä sivulla

Kioskipaikat ovat jäätelön, grillituotteiden tai muiden elintarvikkeiden myyntiin tarkoitettuja myyntipaikkoja. Kioskipaikkojen vuokrasopimukset ovat määräaikaisia. Kioskipaikat on kilpailutettu vuosille 2022–2029. Ilmoitamme vapaista ja vapautuvista paikoista tällä sivulla. Myyntipaikkojen hinnoittelusta saat lisätietoa hinnastosta (pdf).

Kioskipaikkojen vuokraus vuosille 2023–2029

Helsingin yleisillä alueilla olevat vapautuneet kioskipaikat on myyty verkkohuutokaupassa tehtyjen hintatarjousten perusteella. Kioskipaikkojen vuokra-aika on 1.5.2023–31.12.2029. Vuokrattavat paikat ja vuokrasopimusehdot esitellään kilpailutuksen alkaessa Huutokaupat.com-sivuilla(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun). Ilmoitamme seuraavista vapaista ja vapautuvista paikoista tällä sivulla.

Hyvä tietää kioskipaikoista

  • Kioskin sijoittaminen vapaalle kioskipaikalle edellyttää aina toimenpide- tai rakennusluvan. Lue lisää rakentamisen luvista.
  • Voit myydä elintarvikkeita myös ketterästä kioskista eli liikkuvasta elintarvikekioskista. 
  • Tilapalvelut vuokraa kaupungin liiketiloja.
  • Voit irtisanoa vuokrasopimuksesi lähettämällä kirjallisen irtisanomisilmoituksen (pdf) alueiden käyttö ja valvonta -yksikköön. 
  • Jos tarvitset muutoksia sopimukseesi tai sinulla on kysyttävää kiinteistä kioskipaikoista, ota yhteyttä maanvuokrauksia käsitteleviin tarkastajiin.