Viikko aikaa ideoida – jätä ehdotuksesi kaupungille toteutettavaksi viimeistään 15.10.!

Mitä sinä toivoisit Helsinkiin? Lisää palveluja, harrastuksia, turvallisuutta vai kenties yhteisöllisyyttä? Voit myös ideoida jotain aivan uutta. Kenties lähialueellasi on paikka, jonka kunnostus virkistäisi koko aluetta?
MolyBros-vaikuttajakaksikko siivitti nuoret OmaStadi-ideoinnin pariin.
MolyBros-vaikuttajakaksikko siivitti nuoret OmaStadi-ideoinnin pariin.

Mitä sinä toivoisit Helsinkiin? Lisää palveluja, harrastuksia, turvallisuutta vai kenties yhteisöllisyyttä? Voit myös ideoida jotain aivan uutta. Kenties lähialueellasi on paikka, jonka kunnostus virkistäisi koko aluetta? Nyt on kaupunkilaisten aika kertoa, mitä he tahtovat Helsinkiin.

OmaStadiin kerätään ehdotuksia 15.10.2023 saakka – muista jättää siis tämän viikon aikana oma ehdotuksesi! Ehdotus jätetään OmaStadi-verkkosivulle.(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) OmaStadi-verkkosivulta näkee jo myös muiden kaupunkilaisten tekemät ehdotukset. Kannattaakin käydä siis jo sivulla kurkkimassa, millaisia ajatuksia muilla kaupunkilaisilla kaupungin kehittämiseksi. 

Nuoret ideoivat OmaStadi-ehdotuksia MolyBrosin kanssa

Vesalan peruskoulun 9. luokkalaiset osallistuivat keskiviikkona 4. lokakuuta OmaStadi-työpajaan koulussaan. MolyBros-vaikuttajakaksikko siivitti nuoret OmaStadi-ideoinnin pariin. Koko työpajan ajan luokassa oli innostunut ilmapiiri ja nuoret omissa pienryhmissään ideoivat mitä luovempia ehdotuksia.

Innostuneeseen ilmapiiriin vaikutti toki paljolti Molybros, mutta myös se, että nuoret saivat aikaa keskustella, kuunnella toinen toisiaan ja pohdiskella, mikä heille lähialueella olisi tärkeää. Oppijoilla nousi työpajassa toiveita esimerkiksi harrastus- ja iltapäivätoiminnasta, koulujen ja oppilaitosten tiloista, ekologisuudesta sekä oman alueen siisteydestä ja turvallisuudesta.

Tee oma ehdotuksesi (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)