Valtuuston kevätkauden ensimmäinen kokous alkaa keskiviikkona kyselytunnilla

Kaupunginvaltuusto kokoontuu joulutauon jälkeen ensimmäistä kertaa keskiviikkona 19.1. Kokous alkaa kello 18. Kokouksen alussa on kyselytunti.
Kaupunginvaltuuston istuntosalin sisäänkäynti.

Kaupunginvaltuusto kokoontuu joulutauon jälkeen ensimmäistä kertaa keskiviikkona 19. tammikuuta. Kokous alkaa kello 18. Kokouksen esityslistalla on kyselytunnin jälkeen muun muassa koronatoipumiseen varatun määrärahan käyttö sekä asemakaavan muutoksia Laaksossa ja Etu-Töölössä.

Koronatoipumispaketti ohjataan sosiaali- ja terveystoimelle, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialalle sekä kasvatuksen ja koulutuksen toimialalle.

Asemakaavan muutos Laaksossa koskee nykyistä Laakson sairaalan aluetta. Kaavaratkaisu mahdollistaa uuden sairaalakampuksen rakentamisen. Asemakaavan muutos Etu-Töölössä mahdollistaa uudisosan rakentamisen Kansallismuseon päärakennuksen yhteyteen sen suojeluarvot huomioiden. 

Kello 18 alkavaa kokousta voi seurata suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla. Kokouksen voi katsoa myös myöhemmin tallenteena Helsinki-kanavalla.

Valtuuston päätöksiä voi seurata Helsinki-kanavan lähetysnäkymän alta. Päätöksistä kerrotaan lisäksi kokouksen päätyttyä kaupunginvaltuuston päätöstiedotteessa.

Keskustelua käydään Twitterin puolella asiasanalla #helvaltuusto.

Lisää aiheesta

Kaupunginvaltuuston esityslista 19.1.2022
Helsinki-kanava(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Kuva: Paavo Jantunen

Uutinen on julkaistu 18.1. ja sitä on päivitetty 19.1.