Uusi apuvälineiden palautusautomaatti avataan Kallioon

Kallion perhekeskukseen aukeaa uusi apuvälineiden palautusautomaatti maanantaina 8. heinäkuuta.
Apuvälineitä voi palauttaa myös automaatteihin. Kuva: Kaisa Sunimento
Apuvälineitä voi palauttaa myös automaatteihin. Kuva: Kaisa Sunimento

Kallion perhekeskukseen aukeaa uusi apuvälineiden palautusautomaatti maanantaina 8. heinäkuuta. Automaattiin voi palauttaa peruspyörätuoleja ja sitä pienempiä apuvälineitä rollaattoreista tarttumapihteihin.

Helsingissä on jatkossa kaksi apuvälineiden palautusautomaattia, Kalliossa ja Myllypurossa.

Kallion apuvälineiden palautusautomaatti sijaitsee Kallion perhekeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, osoitteessa Toinen linja 4 C. Kallion automaatti on auki ma-to klo 7.00–19.45 ja perjantaisin klo 7.00–17.45.

Huom! 11.8. saakka Kallion automaatti on auki klo 8.00-16.00

Myllypuron palautusautomaatti sijaitsee terveysaseman sisääntuloaulassa, osoitteessa Jauhokuja 4. Myllypuron automaatti on auki ma-pe klo 7.50–19.50. 

Automaatti on helppokäyttöinen ja se ohjeistaa apuvälineen palauttamisessa. Palauttamista varten sinulla pitää olla mukanasi matkapuhelin. Kallion uudella automaatilla on paikalla henkilökuntaa neuvomassa maanantaina 8.7. klo 10–12. Tervetuloa tutustumaan automaatin käyttöön!

Apuvälineitä voi palauttaa myös Konalaan tai liikkuvaan yksikköön

Palautusautomaattien lisäksi apuvälineitä voi palauttaa Konalan toimipisteelle maanantaisin ja tiistaisin kello 8–16, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 9–17 ja perjantaisin kello 10–14. Apuvälineitä voi palauttaa myös apuvälinepalvelun liikkuvaan yksikköön. Liikkuva yksikkö palvelee tiistaisin kello 9.30–11.30 Kontulan seniorikeskuksessa ja kello 13–15 Kustaankartanon seniorikeskuksessa. Apuvälineiden lainaus onnistuu vain Konalasta.

Huom! Apuvälineiden liikkuva yksikkö on kesätauolla 25.6.–30.7.2024.