Työväenopiston kevään kurssi-​ilmoittautumiset alkavat

Uusi harrastus on onni, joka voi muuttaa koko elämän. Työväenopiston kurssi-ilmoittautumiset käynnistyvät 27.11. osoitteessa ilmonet.fi. Tutustu tarjontaan jo nyt.
Työväenopiston kurssi-ilmoittautumiset käynnistyvät 27.11. osoitteessa ilmonet.fi.  Kuva: N2
Työväenopiston kurssi-ilmoittautumiset käynnistyvät 27.11. osoitteessa ilmonet.fi. Kuva: N2

Mitä on luvassa keväällä

Käytännön kielitaito karttuu tehokkaasti ryhmässä. Opistossa voit opiskella 26 eri kieltä. Teemalliset lyhyt- ja erikoiskurssit tukevat ja kehittävät kielitaitoa tehokkaasti.

Kotitalouden kurssivalikoima sisältää monenlaisia herkkuja ja hauskoja aktiviteetteja. Perhekursseilla muotoillaan villejä eläinkakkutikkuja ja TikTok ruokahitit -kursseilla testaillaan makuja ja ruokailmiöitä. Kurssien joukossa on myös mm. hävikkiruoan valmistusta.

Taidekurssit tarjoavat monia mahdollisuuksia luovuudelle. Erityisesti Tunteet kuviksi -kurssilla syvennytään tunteiden ilmaisuun taiteen kautta, kun taas reliefilaattojen valmistuskurssilla saat kokea käsin tekemisen iloa.

Käsitöissä aloitetaan vaikka puutyön perusteista, tuftataan suomeksi ja englanniksi ja valmistetaan omien kenkien lisäksi jopa kengännauhat.

Liikunnassa ja tanssissa liidellään tänä keväänä häävalssien tahtiin, jammaillaan irlantilaisittain ja tuotetaan keholla rytmitekniikoita.

Uusi tapahtumaesite ilmestyy tammikuussa

Työväenopisto järjestää myös satoja mielenkiintoisia tapahtumia ja luentoja, jotka ovat avoimia ja maksuttomia kaikille. Tammikuussa opistoista ja kirjastoista noudettava tapahtumaesite tarjoaa lisätietoja koko tarjonnasta.

Kevään luentoaiheita ovat muun muassa biohakkerointi, tekoäly, medialukutaito, holokaustin historia, suomalaisten alkujuuret, presidentit urheilijoina, näkökulmia Euroviisuihin, 2000-luvun nuoret sekä tuntematon Afrikka.

Merkitse suosikit ilmonet-​sivustolla

Työväenopiston ja Arbiksen monipuoliseen tarjontaan voit tutustua 13.11. alkaen ilmonet.fi-palvelussa. Painettuja oppaita ei ilmesty kevätkaudelle, mutta syksyn oppaat ilmestyvät normaalisti.

Ilmoittautua voit ilmonet.fi -sivustolla ympäri vuorokauden, koko lukuvuoden ajan, ainealueiden ilmoittautumisen avauduttua porrastetusti 27.11. kello 10 alkaen.

Ma 27.11. Kuvataide, Tietotekniikka, Media, Liikunta, hyvinvointi ja terveys

Ti 28.11. Ihminen, yhteiskunta, kulttuuri, Kotitalous, Käsityö, Kirjallisuus, teatteri, äidinkieli, Musiikki, Luonto ja ympäristö, Tekniikka ja liikenne

Ke 29.11. Kielet, S2