Postipuistossa järjestetään Kotipäivä 28. toukokuuta

Postipuisto on Pohjois-Pasilaan rakentuva moderni asuinalue, joka tarjoaa hyvät liikenneyhteydet, kattavat palvelut ja viihtyisän asuinympäristön aivan Keskuspuiston kupeessa.
Yhteisötalo Postivarikko on juuri valmistunut Postipuistoon. Kuva: Harri Saarinen
Yhteisötalo Postivarikko on juuri valmistunut Postipuistoon. Kuva: Harri Saarinen

Postipuistossa järjestetään sunnuntaina 28. toukokuuta kello 12–15.00 ensimmäinen Kotipäivä,  jossa rakennuttajat ja rakentajat ovat kertomassa kodinostajille ja vuokrakodin etsijöille alueen uudiskohteista.  Ohjelmassa on myös muun muassa poniratsastusta ja hevosajelua perheen pienemmille.

Tapahtuman keskipisteenä toimii alueen uusi yhteisötalo, Postivarikko, jossa voi tutustua rakentajien edustajiin. Postivarikon osoite on: Rullakkokatu 2. Postipuistoon pääsee kätevästi esimerkiksi bussilla tai pyöräillen. Bussi 56 kulkee aivan alueen vierestä Metsäläntiellä. Juna-asemia löytyy lähistöltä useita. Huomioithan, että pysäköintipaikkoja on alueella rajatusti. Pysäköinti on sallittu vain erikseen merkityille pysäköintipaikoille.

Pohjois-Pasilan asukasluku kasvaa 2030-luvulla yli 12 000 asukkaaseen, ja työpaikkoja alue tarjoaa noin kahdelle tuhannelle. Asuntorakentaminen alkoi 2019 entisen maaliikennekeskuksen alueelta Postipuistosta, jonne syntyy yli 5 000 asukkaan alue. Alueen suunnittelussa yhteisöllisyys on ollut merkittävässä roolissa, joten palveluja ja yhteistiloja löytyy moneen käyttöön.
 

Esittelyssä Postipuiston korttelitalo Postivarikko

Postivarikko on ensisijaisesti Postipuiston asukkaille rakennettu korttelitalo. Pääsimme kurkistamaan viimeistelyä vaille valmiina oleviin tiloihin.