Pormestarin asukasilta järjestetään Lauttasaaressa torstaina 11. marraskuuta

Pormestarin asukasilta järjestetään 11.11.2021 kello 19.00–20.30 Lauttasaaren yhteiskoululla. Tilaisuus on katsottavissa myös suorana lähetyksenä.
Lauttasaaren silta iltavalaistuksessa. Sillan valot heijastuvat meriveden pinnalle.

Pormestarin asukasilta järjestetään 11. marraskuuta kello 19.00–20.30 Lauttasaaren yhteiskoululla. Tilaisuus on katsottavissa myös suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Ensimmäinen pormestari Juhana Vartiaisen isännöimä asukasilta kokoaa ihmiset jälleen yhteen, kun asukasillan järjestelyissä päästään palaamaan paikan päällä järjestettäviin kokoontumisiin. Lauttasaaren asukkaat, Helsingin kaupungin edustajat ja yhteistyökumppanit ovat tervetulleita tilaisuuteen Lauttasaaren yhteiskoululle.

Asukasillan ennakkokysymyksiä ja -aiheita kerätään asukkailta KerroKantasi-palvelussa(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) kyselyllä, joka on avoimesti kaikkien luettavissa ja vastattavissa.

Asukasilta järjestään yhteistyössä Lauttasaari-Seuran kanssa.

Pormestarin asukasilta Lauttasaaressa


Keskusteluilta alkaa kello 19.00 ja päättyy kello 20.30. Illan aikana asukkaat voivat kysyä Lauttasaaren ajankohtaisista asioista suoraan Helsingin pormestari Juhana Vartiaiselta ja toimialojen johtajilta. Tilaisuuteen voi myös lähettää kysymyksiä viestiseinän kautta Helsinki-kanavan verkkosivuilta löytyvän linkin välityksellä. Pormestarin asukasilta näytetään suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Pormestarin asukasilta järjestetään Lauttasaaren yhteiskoululla 11.11. 2021 kello 19.00–20.30 (Isokaari 19(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun), 00200 Helsinki). Tilaisuudessa noudatetaan terveysturvallisuutta edistäviä käytänteitä. Lue lisää sivustolta ajankohtaista koronaviruksesta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Tilaisuus on myöhemmin katsottavissa tallenteena Helsinki-kanavalla(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Lue ja katso lisää:

Helsinki-kanava(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) (Katso tilaisuuden suora lähetys)


Katso video(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun): Tunnelmia Lauttasaaresta.

Katso video(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun): Lauttasaari on rauhallinen paikka elää

KerroKantasi-kysely(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) 


Facebook-tapahtuma (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Löydä tapasi osallistua ja vaikuttaa Helsingin kehittämiseen(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)


Tallenteita aiemmista pormestarin asukasilloista


Kuva: Ari Leppä, Helsingin kaupungin aineistopankki.

Uutinen on julkaistu 15.10. ja sitä on päivitetty 9.11. ja 11.11.