Kaupunginvaltuustossa Pakkalan keskuskeittiön hankesuunnitelma sekä asemakaavanmuutos Jollakseen ja Hevossalmeen

Kaupunginvaltuusto kokoontuu keskiviikkona, 29. toukokuuta klo 18. Kokouksen esityslistalla on muun muassa Pakkalan keskuskeittiön uudisrakennuksen hankesuunnitelma ja asemakaavanmuutos Laajasalon Jollakseen ja Hevossalmeen.
Kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata Helsinki-kanavan lähetyksen kautta. Kuva: Sakari Röyskö
Kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata Helsinki-kanavan lähetyksen kautta. Kuva: Sakari Röyskö

Pakkalan keskuskeittiön uudisrakennuksen hankesuunnitelma koskee palvelukeskusliikelaitoksen (Palvelukeskus Helsingin) uutta keskuskeittiötä, joka korvaa nykyisen, elinkaarensa päähän tulleen keskuskeittiön. Pakkalan keskuskeittiö tuottaa lakisääteiset ruokapalvelut kasvatuksen ja koulutuksen toimialalle sekä sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalle.

Kaupunginvaltuusto käsittelee myös asemakaavanmuutosta Laajasalon Jollakseen ja Hevossalmeen. Kaavaratkaisu mahdollistaa kiinteistöillä sijaitsevien kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden huviloiden suojelun.

Lisäksi kaupunginvaltuusto käsittelee Taka-Töölössä sijaitsevien päiväkoti Päiväpirtin ja päiväkoti Topeliuksen uudisrakennuksen hankesuunnitelmaa sekä Valtioneuvoston linnan asemakaavan muutosta.

Esityslistalla on myös kokoomuksen valtuustoryhmän ryhmäaloite keskusta-alueen elinvoimaisuuden parantamiseksi ja sosialidemokraattisen valtuustoryhmän ryhmäaloite toimivasta työvoimapolitiikasta Helsingissä.

Kokouksen esityslistaan voi tutustua kaupunginvaltuuston sivuilla.

Kello 18 alkavaa kokousta voi seurata suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla tai paikan päällä kaupungintalolla (sisäänkäynti Sofiankatu 3). Kokouksen voi katsoa Helsinki-kanavalta myös tallenteena. Keskustelua käydään X:ssä asiasanalla #helvaltuusto.

Kaikki kaupunginvaltuuston kokouksen päätökset julkaistaan kokouksen jälkeen päätöstiedotteessa, joka löytyy kaupunginvaltuuston asiakirjat-sivulta.