Yleisötilaisuus Pakilanmetsän luonnonsuojelualueesta

Helsingin kaupungin ympäristöpalvelut valmistelee uuden luonnonsuojelualueen perustamista Pakilanmetsään Paloheinässä. Yleisötilaisuus Pakilanmetsän luonnonsuojelualueesta pidetään tiistaina 21. marraskuuta 2023.
Pakilanmetsä on suosittu virkistysalue. Kuva: Timo Metsänen.
Pakilanmetsä on suosittu virkistysalue. Kuva: Timo Metsänen.

Alueelle laaditaan parhaillaan hoito- ja käyttösuunnitelmaa. Suunnitelma valmistuu loppusyksyllä, ja tavoitteena on viedä alueen rauhoitusesitys kaupungin päätöksentekoon vuoden 2023 aikana.

Aika: tiistai 21.11.2023 klo 17:30–19:30 

Paikka: Paloheinän ala-asteen koulu, Ylipalontie 1

Tilaisuudessa esitellään Pakilanmetsän luontoarvoja sekä hoito- ja käyttösuunnitelman luonnosta, josta voi esittää kysymyksiä. Voit mielellään lähettää kysymyksiä jo ennakkoon ympäristöasiantuntija Virpi Karénille sähköpostiosoitteeseen virpi.karen@hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman) otsikolla Pakilanmetsän luonnonsuojelualue. 

Tilaisuuden jälkeen hoito- ja käyttösuunnitelmasta voi jättää kirjallisia kannanottoja perjantaihin 30.11.2023 klo 12 saakka. Kannanotot lähetetään Helsingin kaupungin kirjaamoon osoitteeseen helsinki.kirjaamo@hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman). Liitä kannanoton otsikon yhteyteen asian diaarinumero HEL 2023-012503.  

Yleisötilaisuus järjestetään sekä lähitilaisuutena että Teams-kokouksena. Kokoukseen voi osallistua verkkoselaimen kautta, eli Teams-sovellusta ei tarvitse ladata omalle laitteelle.   

Liity Teams-tilaisuuteen tästä linkistä: https://urly.fi/3hwr(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Lähitilaisuudessa on kahvi- ja teetarjoilu, joten ilmoitatko tulostasi tilaisuuteen 20.11. klo 15.00 mennessä sähköpostitse virpi.karen@hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman)

Tervetuloa!