Valmentaja Markku Kanerva: ”Näemme rohkean ja voitontahtoisen Suomen” – lue lisää tuoreesta asukaslehdestä

Uusi Helsinki-lehti vie sukellukselle hylkyjen luo ja kertoo niin vaaleista, vapaaehtoistyöstä kuin monista kaupunkiin suunnitelluista uudistuksista ja palveluis
Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva kuvattuna Olympiastadionilla.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen valmentaja Markku Kanerva arvostaa kotikaupunkinsa moninaisuutta. Hän on viihtynyt lempipaikassaan Olympiastadionilla pikkupojasta saakka, jolloin toimi Klubin pallopoikana. Sittemmin hänet on nähty nurmella niin Suomen mestarin, maajoukkuepelaajan kuin opettajan ja valmentajan roolissa. Lue Kanervan ajatuksia Helsingistä ja tulevista EM-kisoista tänään ilmestyvästä Helsingin kaupungin asukaslehdestä.

Helsinki-lehti kertoo monista kesän ihanuuksista – Kasarmitorin täyttävästä kesäterassista, taidetapahtuma Helsinki Biennaalista ja Rastilan koko perheen vesipuistosta sekä muista merellisistä uutuuksista. Mitä jos tänä kesänä kokeilisit itsellesi tuntematonta uimarantaa, vaihtoehtoja kun riittää lähellä sijaitseviin erämaajärviin asti. Ja tiesitkö, että Helsingin ensimmäinen hiekkauimaranta syntyi vahingossa?

Asukaslehden kyydissä pääsee sukellusretkelle hylkyjen värikkääseen historiaan. Helsingin lähistöltä löytyy ihmeteltävää keskeneräisestä hirsipadosta hyvin säilyneeseen siipiratasaluksen hylkyyn.

Lue asukaslehdestä myös maksuttomasta digituesta asukkaille sekä vapaaehtoistoiminnasta. Lehdessä on tietoa koronarokotuksistakin, samoin syksyksi kaavailluista uusista terveyspalvelupisteistä. Kuntavaaleistakin on tietopaketti. Dosentti Hanna Wass kertoo perusteista, joiden mukaan ihmiset tutkimusten mukaan usein äänestävät.

Entä mitä uudistuksia on ehdotettu asuinalueellesi kaupungin osallistuvan budjetoinnin OmaStadin avulla? Asukaslehti kertoo mistä näet ehdotukset ja pääset syksyllä äänestämään omat suosikkisi. Lehdessä on tietoa myös vanhoista kaupunginosista, joita kaupunki uudistaa parhaillaan pilottialueina.

Helsinki-lehti jaetaan tänään koteihin, mutta sen voi lukea myös osoitteesta julkaisut.hel.fi/helsinki-lehti(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Kuva: Miikka Pirinen