etusivuhakupalvelu
 
Jugend 1900-1920 puutaloUusklassismi 1920-luku kivitaloUusklassismi 1920-luku puutaloFunkis 1930-luku kivitaloFunkis 1930-luku puutalo1940-luku kivitalo
   
   
KARTTAHAKU Kartalle on punaisella pisteellä merkitty ne kiinteistöt, joille Helsingin värikaavassa on värityssuunnitelma. Kartan pisteen kautta pääsee kiinteistön värityssuunnitelmasivulle.

Mustalla rajatuille alueille on laadittu alueelliset värityssuunnitelmat. Klikkaamalla rajauksen sisälle pääsee tarkennettuun karttanäkymään. Alueellisia värityssuunnitelmia on Helsingin värikaavaan laadittu Olympiakylän, Puu-Käpylän, Puu-Vallilan ja Torkkelinmäen alueille sekä Liisankadun ja Tammisalon eräisiin kortteleihin.
  karttahaku
   
AIKAKAUSIHAKU Helsingin värikaavaan sisältyvät eri aikakausien tyyppivärityssuunnitelmat on jaoteltu seitsemään aikajaksoon. Kunkin aikakauden tyyppivärityssuunnitelmat on lisäksi jaoteltu kivi- ja puutaloille.
  aikakausihaku
   
ALUEHAKU Alueellisia värityssuunnitelmia on laadittu Olympiakylän, Puu-Käpylän, Puu-Vallilan ja Torkkelinmäen alueille sekä Liisankadun ja Tammisalon eräisiin kortteleihin. Karttahaun sivulla nämä alueet on rajattu omiksi kokonaisuuksikseen.
  aluehaku
   
OSOITEHAKU Helsingin värikaavaan laadittuja julkisivuvärityssuunnitelmia on mahdollista etsiä myös osoitteella. Yksittäisen kadun nimen kautta avautuvat kaikki kyseisen kadun varrelle laaditut julkisivuvärityssuunnitelmat.
  osoitehaku
   

© Helsingin kaupungin rakennusvalvontavirasto 2012