Suoraan sisältöön

Apua rekrytointiin ja tukea palkkaamiseen

Helsingin elinkeino-osaston yrityskoordinaattorit ovat rakentaneet aktiiviset yhteistyösuhteet suureen joukkoon yrityksiä. Tavoitteena on työnhakijoiden tarpeiden ja yhteistyöyritysten tarjoamien mahdollisuuksien tehokas kohtaaminen. Jo sadat eri ikäiset henkilöt ovat työllistyneet kumppaniyrityksiin, ja kaupunki etsii uusia kumppaneita jatkuvasti.

Kaupungin kumppaniksi ryhtyvä yritys varautuu tulevaisuuteen löytämällä uusia tekijöitä ja on samalla mukana yhteiskuntavastuutalkoissa. Yrityskoordinaattorit edistävät työnantajien ja työnhakijoiden kohtaamista ja työ- tai koulutusuralle pääsemistä.

Yrityskoordinaattorit palvelevat työnantajia ja järjestävät työnantajien kanssa erilaisia tapahtumia ja kampanjoita rekrytointia sekä muuta yhteistyötä ajatellen. Yrityskoordinaattorit avustavat yrityksiä rekrytointiasioissa ja taloudellisten tukien hakemisessa. Työnantajille suunnatut palvelut ovat maksuttomia.

Työnantajat voivat saada kaupungin maksamaa Helsinki-lisää palkatessaan helsinkiläisen työttömän. Helsinki-lisää voidaan maksaa yksityisen ja kolmannen sektorin työnantajalle.

Lue lisää tai ota yhteyttä:

Työllisyyspalvelut työnantajille

Työllisyyspalvelut työnhakijoille

Arja Kukkonen, puh. 040 655 5403, arja.h.kukkonen(at)hel.fi
Petra Simojoki, puh. 040 504 3016, petra.simojoki@hel.fi
Pauliina Laulajainen, puh. 029 504 1063, pauliina.laulajainen@hel.fi

Nuorten urapalveluiden rekrytointitapahtuma.22.06.2022 10:45