Suoraan sisältöön

Helsingin kaupungin työllisyyspalvelut tarjoaa tukea työnhakijoille kausityöhön hakeutumiseen

Mansikoita. Lähde: Helsingin kaupungin aineistopankki.

Tänä kesänä tarvitaan satoja kausityöntekijöitä monipuolisiin sesonkitehtäviin vihannes-, marja- ja puutarha-alalle Uudenmaan alueelle.

Helsingin kaupungin työllisyyspalvelut tarjoaa kausitöistä kiinnostuneille helsinkiläisille neuvontaa sähköpostitse: toihinmaalle@hel.fi

Satokausitehtävistä kiinnostuneille helsinkiläisille työnhakijoille tarjotaan neuvontaa Uudenmaan tilojen työmahdollisuuksista sekä vinkkejä työn etsimiseen ja työn aloittamiseen. Työnhakijoille ja työnantajille on tarjolla tietoa kaupungin monipuolisista työllistymisen tukipalveluista – esimerkiksi Helsinki-lisästä, jota voi hyödyntää, kun palkkaa helsinkiläisen työttömän. Työpaikan ei tarvitse sijaita Helsingissä.

Työ Uudenmaan tiloilla on kausiluonteista ja painottuu kesä-elokuulle 2020. Työtehtävissä huomioidaan turvatoimet Covid 19-viruksen osalta.

Satokausipassi
Tutustu koulutusmateriaaliin. Niissä käydään läpi mansikanpoiminnassa tarvittavia tietoja ja taitoja sekä poimintatyön työehtojen perusteet. Vastaa lopuksi kysymyksiin ja tulosta sitten itsellesi satokausipassi. Linkki koulutusmateriaaliin.

Yhteistyössä: TE-palvelut.fi, kausitoita.fi, säsongarbete.fi, seasonwork.fi

Lue myös: Rekrytointitilaisuudet sadonkorjuutöihin 26.5. ja 28.5.

Information om arbete på Nylands gårdar

Information about outdoor work in farms in Uusimaa

Information in Russian

Information in Arabic
14.07.2020 15:14