Suoraan sisältöön

Tule ja uudista yrityksesi digimarkkinointi! Osallistu Matchmaking-tilaisuuteen ja löydä yrityksellesi digimarkkinoinnin osaaja!

Haluatko luoda kontakteja ja palkata digikoordinaattorin? Helsingin kaupungin ja Googlen Matchmaking-tilaisuudessa yritykset pääsevät tapaamaan ja haastattelemaan 40:tä juuri valmistunutta digikoordinaattoria, jotka ovat motivoituneita digimarkkinoinnin haasteiden ratkojia. Tilaisuudessa digikoordinaattorit esittäytyvät ja kertovat omista vahvuuksistaan, ovat he sitten erikoistuneet Sosiaalisen median strategisiin suunnitelmiin, hakusanakonemainontaan tai verkkosivustosi optimointiin.

Tilaisuuden päätteeksi yritykset voivat jatkaa keskusteluja omatoimisesti tai kaupungin yrityspalveluiden kanssa yhdessä. Löydä yrityksellesi digimarkkinoinnin helmi!

Sinulla on mahdollisuus työllistää vastavalmistunut ja motivoitunut digikoordinaattori vakituiseen, määräaikaiseen, projektiluonteiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen. Voit myös tarjota digikoordinaattorille työkokeilumahdollisuutta tai projektityötä freelancerina tai kevytyrittäjänä.

Työnantajille on tarjolla taloudellisia tukia palkkaamiseen:

• Työttömän työnhakijan rekrytoiminen työkokeiluun. Maksuton yritykselle. Lisätietoa Työkokeilu 
• Palkkatuki TE-toimistolta. Lisätietoa Palkkatuki
• Helsinki-lisä rekrytoinnin tukena. Euromääräinen tuki työttömän työnhakijan palkkaamiseksi (voi hakea palkkatuen lisäksi).
Lisätietoa Helsinki-lisä

Miten pääset mukaan Matchmaking-tapahtumaan?
Matchmaking-tilaisuudet pidetään Googlen Digital Garage -oppimistilassa osoitteessa Kluuvikatu 5, seuraavasti:

• pe 24.1.2020 klo 13-15
• pe 14.2.2020 klo 13-15
• pe 13.3.2020 klo 13-15
• pe 3.4.2020 klo 13-15


Matchmaking –tilaisuuden yritystapaaminen. Kuva: Ilkka Ranta-aho

Ilmoittaudu Matchmaking -tilaisuuteen tämän lomakkeen kautta tai ole yhteydessä Helsingin kaupungin yrityskoordinaattoreihin:

Lisätietoja:
Arja Kukkonen
Yrityskoordinaattori
puh. 09 310 36273, 040 655 5403
arja.h.kukkonen(at)hel.fi

Tuulia Rauhala-Kaltio
Yrityskoordinaattori
puh. 040 146 9448
tuulia.rauhalakaltio(at)hel.fi

Riitta Hintikka
Yrityskoordinaattori
puh. 040 5703290
riitta.hintikka(at)hel.fi

Tukea yrityksesi digihaasteisiin digimarkkinointisuunnitelmalla

Digikoordinaattoriopiskelijat työstävät maksutta kurssilla ryhmätöinä yrityksille digitaalisen markkinoinnin suunnitelmia ammattikouluttajan johdolla. Yrityksille tehdyt suunnitelmat annetaan yritykselle kurssin päätteeksi. Digimarkkinointisuunnitelmilla ei ole toteutuspakkoa. Päätät siis itse, hyödynnätkö opiskelijoiden suunnitelman.

Mitä maksuttoman digimarkkinoinnin suunnitelman saaminen edellyttää?

• Olet valmis esittelemään yrityksesi opiskelijoille ja sen tarpeet lyhyesti, sekä tilanteen ja tavoitteet digitaalisen markkinoinnin suhteen.
• Osallistut digimarkkinointisuunnitelmien presentaatiopäivään, jossa opiskelijat esittelevät sinulle suunnitelman. Pääset antamaan ryhmille palautetta suullisesti suunnitelmasta.

Tarjotuista harjoitustöistä valitaan osa kursseilla toteutettaviksi. Valittujen harjoitustöiden tarjoajiin ollaan yhteydessä.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä meihin!

Tarjoa yritystäsi digimarkkinointisuunnitelman harjoitustyön kohteeksi tämän lomakkeen kautta tai ole yhteydessä Helsingin kaupungin yrityskoordinaattoreihin:

Lisätietoja:

Arja Kukkonen
Yrityskoordinaattori
puh. 09 310 36273, 040 655 5403
arja.h.kukkonen@hel.fi

Tuulia Rauhala-Kaltio
Yrityskoordinaattori
puh. 040 146 9448
tuulia.rauhalakaltio@hel.fi

Pienyrityksille omia Digimarkkinointi-kursseja

Pienyrityksille suunnattuja omia digimarkkinointi-kursseja löytyy Google Digital Garage –sivujen kautta. Saatavana on sekä verkko- että läsnäolokursseja.

Kurssit ja ilmoittautuminen löytyvät: Google Digital Garage -sivuilta. 

 Lisätiedustelut: yritysluotsit@hel.fi
14.01.2020 10:56