Suoraan sisältöön

Yrityskoordinaattorit

Helsingin työllisyyspalvelut tarjoaa yrityksellesi maksuttomia työllistämiseen liittyviä rekrytointi- ja asiantuntijapalveluita, joiden avulla voit vaivattomasti tavoittaa sopivia työnhakijoita tarpeisiisi. Tunnemme työnhakija-asiakkaamme sekä heidän vahvuutensa ja osaamisensa, joten työpaikan vaatimukset täyttävä henkilö saattaa löytyä kauttamme hyvinkin ketterästi ilman työläitä hakuprosesseja. Olemme rakentaneet työnantajien kanssa jo useita vuosia pitkäjänteistä yhteistyötä ja, kehitämme mielellään rekrytointitarpeisiisi sopivia ratkaisuja, oli sitten kyseessä yksittäisen työntekijän löytäminen tai useiden henkilöiden palkkaaminen.

Meidän kauttamme voit hakea myös yksittäisistä työtehtävistä tai koulutuksellisista poluista kiinnostuneita työnhakijoita. Työnhakijoilla on mahdollisuus kauttamme suorittaa etukäteen työtehtäviin liittyviä korttikoulutuksia ja passeja. Voimme halutessasi ehdottaa potentiaalisimpia hakijoita haastateltavaksi. Autamme yritystäsi myös mahdollisten taloudellisten tukien hakemisessa.

Kerro yrityksesi rekrytointitarpeista meille, niin selvitetään yhdessä paras ratkaisu! Yrityskoordinaattorit palvelevat sinua, kun haluat keskustella lisää ja kuulla tarjolla olevista mahdollisuuksista.

Yrityskoordinaattoreiden yhteystiedot:

Arja Kukkonen, puh. 040 655 5403, arja.h.kukkonen(at)hel.fi
Petra Simojoki, puh. 040 504 3016, petra.simojoki(at)hel.fi
Escocia Nsuku, puh. 040 960 8208, ​​​​​​​escocia.nsuku(at)hel.fi
       
22.06.2022 10:44