Suoraan sisältöön

Tietoa yrityksille

Helsingin kaupunki kehittää yrityksille kilpailukykyistä toimintaympäristöä ja edesauttaa yritystoiminnan menestymistä alueellaan. Elinvoimainen yritystoiminta luo työpaikkoja ja mahdollistaa monipuoliset kaupalliset palvelut. Verotuloja tuottamalla se luo myös perustan julkisille palveluille.

Lue lisää: Elinkeinopolitiikan painopisteet 2018–2021

Yritysten Helsinki sivustolle on koottu Helsingissä toimiville ja tänne toimintaa suunnitteleville yrityksille suunnatut kaupungin palvelut. Löydät sivustolta kaupungin tarjouspyynnöt, toimitilat, kaavoitusasiat sekä tilastotietoja taloudesta. Lisäksi sivusto tarjoaa reitin aloittavan ja toimivan yrityksen neuvonta- ja kasvupalveluihin, yrittämiseen liittyviin kaupungin lupa-asioihin ja ohjeisiin sekä kaupungin työllisyyspalveluihin.

Kaupungin tarjouspyynnöt ja hankinnat
Kaavoitus
Lisätietoja tutkimuksista ja tilastoista

Sijoitu Helsinkiin
Helsinki on Suomen suurin yritystoiminnan keskittymä ja pääkaupunkiseutu tuottaa lähes kolmanneksen maamme bruttokansantuotteesta. Helsingin kaupunki kehittää yrityksille kilpailukykyistä toimintaympäristöä ja edesauttaa yritystoiminnan menestymistä alueellaan.

Tilat ja tontit

Uutta Helsinkiä
Helsingin uusilta alueilta löytyy mahtavia mahdollisuuksia liiketoiminnan harjoittamiseen. Uutta Helsinkiä yrityksille -sivuilla kerrotaan uusista alueista ja niiden eroista.

Lisätietoja


Tilaa elinkeino-osaston uutiset:


GE Healthcare, terveysteknologia, Vallila. Kuva: Kuvasuunnittelu- ja Agentuuritoimisto Keksi.

 07.12.2020 10:07