Suoraan sisältöön

Tietoa yrityksille

Helsingin kaupunki kehittää yrityksille kilpailukykyistä toimintaympäristöä ja edesauttaa yritystoiminnan menestymistä alueellaan. Elinvoimainen yritystoiminta luo työpaikkoja ja mahdollistaa monipuoliset kaupalliset palvelut. Verotuloja tuottamalla se luo myös perustan julkisille palveluille.

Lue lisää: Elinkeinopolitiikan painopisteet 2018–2021

Yritysten Helsinki sivustolle on koottu Helsingissä toimiville ja tänne toimintaa suunnitteleville yrityksille suunnatut kaupungin palvelut. Löydät sivustolta kaupungin tarjouspyynnöt, toimitilat, kaavoitusasiat sekä tilastotietoja taloudesta. Lisäksi sivusto tarjoaa reitin aloittavan ja toimivan yrityksen neuvonta- ja kasvupalveluihin, yrittämiseen liittyviin kaupungin lupa-asioihin ja ohjeisiin sekä kaupungin työllisyyspalveluihin.

Kaupunki kutsuu toimijat mukaan Pidetään Helsinki avoinna -kampanjaan

Helsingin tavoite on pitää kaupungin tarjoamat palvelut avoinna ja alueella toimivat palveluyritykset elinvoimaisina koronasta huolimatta. Kaupunki onkin käynnistänyt Pidetään Helsinki avoinna -kampanjan, jolla haastetaan käyttämään kasvomaskia kaikissa julkisissa tiloissa ja aina kun lähikontaktin välttäminen on mahdotonta. Näin toimien estetään epidemian leviämistä ja mahdollistetaan palveluelinkeinojen toimintaa sekä aktiivista elämää kotien ulkopuolella. Helsingin kaupunki kutsuu yrittäjiä ja toimijoita eri aloilta mukaan vähintään marraskuun kestävään kampanjaan. Kampanjaan voi kiinnittäytyä käyttämällä kampanjan materiaaleja, joita kaupunki on tuottanut. Materiaalit löytyvät täältä:
https://www.dropbox.com/sh/jo1o5u0n16qf0u8/AAD_NFFS05fYBFlzTM8PuWU_a?dl=0

Materiaaleista löytyy muun muassa valmiit painotiedostot tarroihin toimipisteille, digitaalista materiaalia sosiaalisen median kanaviin eri viestikärjillä ja animoidut kampanjavideot 1080 x 1920 px.

Lue lisää: Helsingin kasvomaskikampanjalla halutaan turvata kaupungin elinvoimaa – ”Pidetään Helsinki avoinna. Kiitos, kun käytät maskia.”


Kaupungin tarjouspyynnöt ja hankinnat
Kaavoitus
Lisätietoja tutkimuksista ja tilastoista

Sijoitu Helsinkiin
Helsinki on Suomen suurin yritystoiminnan keskittymä ja pääkaupunkiseutu tuottaa lähes kolmanneksen maamme bruttokansantuotteesta. Helsingin kaupunki kehittää yrityksille kilpailukykyistä toimintaympäristöä ja edesauttaa yritystoiminnan menestymistä alueellaan.

Tilat ja tontit

Uutta Helsinkiä
Helsingin uusilta alueilta löytyy mahtavia mahdollisuuksia liiketoiminnan harjoittamiseen. Uutta Helsinkiä yrityksille -sivuilla kerrotaan uusista alueista ja niiden eroista.

Lisätietoja


Tilaa elinkeino-osaston uutiset:


GE Healthcare, terveysteknologia, Vallila. Kuva: Kuvasuunnittelu- ja Agentuuritoimisto Keksi.

 13.11.2020 15:34